ТОВ"Довіра та гарантія"

Продали мій борг перед Мій кредит тов Діджи фінанс Хто з такими мав справу ? Сума була вже десь 20 к а коли продали прислали лист 9450 до 30.07 оплатити

Это Довіра та гарантія
по ним есть инфа в разделе, который указал выше
Дякую за інформацію незнав.
Barskiy, мене Мілоан продали, з 15 ці хочуть 32 тис
Мій борг в Мілоан продали Кредит Капіталу...

Це що за одні?
(ТОВ «Мілоан») відступлено Деталі за тел.: 0673693337
ТОВ «ДІДЖИ ФІНАНС».

Вы меня опередили)))только хотела создать тему)))тоже 10 минут назад получила смс)

AlenaRyabova, мене їм Мілоан відступив 22 травня, деталі прислали по пошті, я не дуже читала, бо блєдно написано, жирним шрифтом тільки сума боргу.

ЛеночкаВалерочка, дзвінки, смс, не доставали, но подзвонили на роботу, просили передати, якщо не сплачу 32 тис.,приїдуть додому в понеділок,вже три понеділка пройшло,це довіра і гарантія, представляються так

ЛеночкаВалерочка, дзвінки, смс, не доставали, но подзвонили на роботу, просили передати, якщо не сплачу 32 тис.,приїдуть додому в понеділок,вже три понеділка пройшло,це довіра і гарантія, представляються так
Понятно, ну значит пусть идут лесом!
Минус одни кредит
А номер сами нашли или тот что вы указывали?

Назад
Угорі