ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
розважаємось потроху)))

БП_експертиза.webp
наконец-то . жаль только что до кассации это не дойдёт.

оплачується)))
для початку заявником експертизи.
якщо заявник виграє справу, то ці витрати покладаються на програвшу сторону
А скільки +- це коштує? Та як часто вона потрібна у подібних справах?

будем посмотреть)))
клиент серьезно настроен
[POSTS=5000]вопрос целостности электронных документов не поднимали? очевидно что кепа там нету, а вот для целостности и кеп не нужен)))[/POSTS]

А скільки +- це коштує? Та як часто вона потрібна у подібних справах?
2-3к+-.
щодо необхідності.....будь моя воля, я б у кожній справі замовляв, що б накінець то навчити наші суди хоч трохи думати
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
я думаю, в технологии это должно быть отражено

2-3к+-.
щодо необхідності.....будь моя воля, я б у кожній справі замовляв, що б накінець то навчити наші суди хоч трохи думати

О, так и цена норм

2-3к+-.

ждем результатов : ) :dirol:

Добрый вечер, взял у них 53к,сегодня первый день просрочки,звонят говорят где хочешь бери деньги 💰 но чтобы завтра оплатил проценты!
Навіщо ви з ними спілкуєтеся. Кожного дня будуть це говорити.

1,2 и 4 пдф файлы, 3 не будет - в наличии у банка
с пдф файлами идут в пдф суд)))
это не оригинал договора))

должно быть))) или у БП резко пропал доступ к своему счету и они не могут принести выписку?

с пдф файлами идут в пдф суд)))
это не оригинал договора))

должно быть))) или у БП резко пропал доступ к своему счету и они не могут принести выписку?
угу, интересно как они выкрутятся . 50% что пойдут на мировую
выпиской они докажут отправку, получение - вряд ли

угу, интересно как они выкрутятся . 50% что пойдут на мировую
выпиской они докажут отправку, получение - вряд ли
они, при подаче иска, заявили ходатайство о получении средств.
ждем, что банк родит

они, при подаче иска, заявили ходатайство о получении средств.
ждем, что банк родит
они должны были не в один банк такое ходатайство заявлять.. ну то такое .
в любом случае такая практика как у них , только с хрустом может сломаться. надеюсь это тот случай

Посоветуйте пожалуйста, как с ними быть?
Якщо у Вас немає коштів для оплати, то не спілкуйтеся взагалі. Чекайте лояльних пропозицій на пошту та за можливості відкладайте кошти. Чим більше Ви будете спілкуватися, тим сильніше вони будуть давити.

посмотрим какой "оригинал договора" принесет БП)))
1712686096182.png
підкажіть, а коли подається ( на якому етапі, після відзову на позовну заяву, чи потрібно було перед робити) клопотання на витребування таких документів, і чи можна взяти вашу справу як приклад? чи єсенс додати таку заяву зараз,? мою справу з ними ще не розглядали, просто переносили 2 рази.

підкажіть, а коли подається ( на якому етапі, після відзову на позовну заяву, чи потрібно було перед робити) клопотання на витребування таких документів, і чи можна взяти вашу справу як приклад? чи єсенс додати таку заяву зараз,? мою справу з ними ще не розглядали, просто переносили 2 рази.
Сколько у вас просрочки по БП?

процесуально правильно подавати клопотання разом із відзивом на позов.
але....принаймні для кредиторів, суди закривають на це очі.
то ж можете спробувати подати і зараз.

Навіщо ви з ними спілкуєтеся. Кожного дня будуть це говорити.
Посоветуйте пожалуйста, как с ними быть
Якщо у Вас немає коштів для оплати, то не спілкуйтеся взагалі. Чекайте лояльних пропозицій на пошту та за можливості відкладайте кошти. Чим більше Ви будете спілкуватися, тим сильніше вони будуть давити.
Спасибо большое, буду ждать

Назад
Угорі