ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Сколько у вас просрочки по БП?
Там протермінування тижні 2 після того як закінчився графік платежів якій прописаний в договорі
процесуально правильно подавати клопотання разом із відзивом на позов.
але....принаймні для кредиторів, суди закривають на це очі.
то ж можете спробувати подати і зараз.
Зрозумів, клопотання подається просто як вимога у довільній формі типу " прошу витребувати у БІЗНЕС ПОЗИКИ оригінал таких документів.........., " чи потрібно якось аргументувати?

Там протермінування тижні 2 після того як закінчився графік платежів якій прописаний в договорі

Зрозумів, клопотання подається просто як вимога у довільній формі типу " прошу витребувати у БІЗНЕС ПОЗИКИ оригінал таких документів.........., " чи потрібно якось аргументувати?
звісно потрібно обгрунтувати необхідність витребування.

Повірте, якщо у вас немає подібної практики та азів - ви самі нічого не зробите. Марні надії. Лише через юриста. І то, не всі беруться) я от бачу, що Тарас взявся і дуже радію цьому) можливо і мені пощастить)

Повірте, якщо у вас немає подібної практики та азів - ви самі нічого не зробите. Марні надії. Лише через юриста. І то, не всі беруться) я от бачу, що Тарас взявся і дуже радію цьому) можливо і мені пощастить)
Сколько у вас тело? И сколько просрочки???

более того , посмотрел едрср, даже с аргументированными клопотаннями 99% отказ (в экспертизе)

Суть в том, что они могут подать в суд через 3-4 месяца при теле 20000. И могут подать через год-два при теле 30000. Тут нет статистики)
У меня тело 53к просто интересно чего ожидать от них??? Я вообще не понимаю как они мне могли его дать? Если я без регистрации, и нигде не прописан адрес указан там где я проживаю,я ни кто, и просто проживаю здесь! По большому счету они с меня ничего не возьмут!

У меня тело 53к просто интересно чего ожидать от них??? Я вообще не понимаю как они мне могли его дать? Если я без регистрации, и нигде не прописан адрес указан там где я проживаю,я ни кто, и просто проживаю здесь! По большому счету они с меня ничего не возьмут!
Интересно, как они вам дали такую сумму

Консультувався з юристами з форуму, у мене тіло не велике тому не було сенсу брати в роботу з врахуванням їх позитивної практики, тому пробую захищатись своїми силами.
звісно потрібно обгрунтувати необхідність витребування.
Дякую

Kit Kat, а можна з вами якось поспілкуватися щодо вашого досвіду з бізнес позикою? Бо відчуваю, що йду Вашим шляхом, суму заборгованості маю аналогічну.

Kit Kat, а можна з вами якось поспілкуватися щодо вашого досвіду з бізнес позикою? Бо відчуваю, що йду Вашим шляхом, суму заборгованості маю аналогічну.
Так, звісно! напишіть мені в особисті тут

Назад
Угорі