ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Взяла кредит в кінці червня 23, платила двічі потім прострочка. Договір закінчився в грудні тобто дуже швидко
А какая сумма если не секрет меня тоже пугают судом 5тисяч у меня и просрочка 4или 5месяцев

Скажіть будь ласка,а коли відбудеться суд якщо справу передали за підсудністю ?

Так,дуже надіюся на її допомогу, ВП від них вона мені знесла

Брала у 2021 і оплатила,потім доп.угода була на 20т. І заплатила 2 раза потім виникли проблеми і не змогла платити
Юрист з форуму?

Порада з початку мого перебування на форумі,не пам'ятаю хто писав)) .... Якщо в темі багато сторінок,то прочитай першу і останню😉
Я рекомендовал. Да так, собственно, на каждом форуме, если админы не закрывают тему после того, как вопрос решен. По сути 1-3 страницы и все, дальше уже попиСделки

Добрий день. Підкажіть, чи варто з Бізнес позикою йти на реструктуризацію (вони пропонують)? Чи чекати суду з ними? Сума немаленька, прострочки по платежам є. Основний договір закінчиться в травні.

Добрий день. Підкажіть, чи варто з Бізнес позикою йти на реструктуризацію (вони пропонують)? Чи чекати суду з ними? Сума немаленька, прострочки по платежам є. Основний договір закінчиться в травні.
Вас влаштовує пропозиція і є змога виплачувати - ідіть, але не забувайте, що при невчасній оплаті всі Ваші домовленності будуть анульовані)))
Якщо змоги нема, то продовжуйте жити повноцінним життям))))
Я так зрозумів, пролонгації у Вас були?)

розважаємось потроху)))

БП_експертиза.webp

Моё Вам уважение! )))
Технология и хронология...
Развлекуха так себе...) Там еще и криминал...
ну надо же как то, нашим судам, обьяснять, что распечатка от МФО не может быть доказательством)))
может быть, если експертиза пройдет нормально", дойдет этот очевидный факт

Ні в якому разі! Реструктуризація у них - це по суті, нарахування відсотків на відсотки.

в мене майже 2 роки поки тихо , дивно але ж кажуть по нових договорах активно до суду подають.
Добрый вечер, взял у них 53к,сегодня первый день просрочки,звонят говорят где хочешь бери деньги 💰 но чтобы завтра оплатил проценты!

А подібна ескпертиза кимось оплачуєьться? Чи це входе до судового збору?
оплачується)))
для початку заявником експертизи.
якщо заявник виграє справу, то ці витрати покладаються на програвшу сторону

Назад
Угорі