ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Нічого страшного в цьому не бачу!Юристи,адвокати...Писала я одному тут адвокату:"коли можна Вам зателефонувати!?"Отримала відповідь:"який сенс,якщо ви вже відзив відправили!")))))-така собі відповідь для "адвокатів" мєсних.Але подякувала і на тому.
нормальна відповідь))
навіщо мені витрачати свій час, якщо ви вже з кимось працюєте?))

нормальна відповідь))
Я так и знал!!)
Вот прям чуйка была))
Зачем тратить время? Ну, как? Вот сегодня зашёл в супермаркет, набрал целую корзину: колбасы разные, сырочков взял, бутылку Хеннесси. А самое главное - это все бесплатно.
Удивительно? И мне тоже.
Это я к тому, что почему бы не вынести мозг адвокату, если его консультация бесплатная?! И пофиг, с кем кто работает, хоть с тремя сразу.

Я так и знал!!)
Вот прям чуйка была))
Зачем тратить время? Ну, как? Вот сегодня зашёл в супермаркет, набрал целую корзину: колбасы разные, сырочков взял, бутылку Хеннесси. А самое главное - это все бесплатно.
Удивительно? И мне тоже.
Это я к тому, что почему бы не вынести мозг адвокату, если его консультация бесплатная?! И пофиг, с кем кто работает, хоть с тремя сразу.
Это всеми любимый поиск зрады и вдруг что то адкокат не учел и можно было лучше. Если уже выбрал себе защитника. С ним и работай. Разбираться в чужой работе и морочнее и дороже.

Скоріше всього,що справу програю! Тоді вони блокують картки ? І на місце роботи звертаються чи як ?

Після блокування рахунків виконавчою службою у вас є можливість подати "ЗАЯВА про визначення поточного рахунку у банку для здійснення видаткових операцій", де по 1 рахунку у вас відкриється ліміт користування коштів до 14200 (на сьогоднішній день).

Якщо заяву не буде подано, то:
1) як зазначили вище кошти будуть накопичуватися і в один момент їх виконавча зніме
2) якщо виконавець подав у банк заяву про перерахування коштів що надходять на рахунки у виплату боргу, то тоді на скільки я зрозуміла з коментарів форуму, кошти будуть зніматися як тільки потраплять до вас на рахунки

І так, без відповідної заяви, зп будуть забирати всю
А если у меня два счета куда приходят деньги то тупо с одного из них будет снимать все что приходит?

Так в усіх галузях.
Будь-якому майстру завжди простіше і надійніше зробити все "з нуля",
аніж переробляти за іншими "шпеціалістами"
100%
100%. не знаю как у юристов/адвокатов, по своей теме тройной тариф)))
Дед прав 😁

нормальна відповідь))
Людина хотіла, щоб ви відзив на відзив кинули
І потім свій відзив відправили

Треба було лиш бути наполегливим, еех

нормальна відповідь))
А з чого ви взяли,що я з кимось співпрацюю?Написати відзив,якщо хоч трохи розумієшься у цьому ,можна і самому.А ваші тупі відповіді-не що інакше,як повна відсутність професійної етики.
Людина хотіла, щоб ви відзив на відзив кинули
І потім свій відзив відправили

Треба було лиш бути наполегливим, еех
Ваш комент такий же ,як і вам нік
Это всеми любимый поиск зрады и вдруг что то адкокат не учел и можно было лучше. Если уже выбрал себе защитника. С ним и работай. Разбираться в чужой работе и морочнее и дороже.
Вы, перш ніж писати цю х@рню,хоч поцікавтесь суттю питання.

А з чого ви взяли,що я з кимось співпрацюю?Написати відзив,якщо хоч трохи розумієшься у цьому ,можна і самому.А ваші тупі відповіді-не що інакше,як повна відсутність професійної етики.

Ваш комент такий же ,як і вам нік

Вы, перш ніж писати цю х@рню,хоч поцікавтесь суттю питання.
питань більше не маю)))

Я так и знал!!)
Вот прям чуйка была))
Удивительно? И мне тоже.
Якщо адвокат надає консультацію безкоштовно-то кожен має право задати свої питання.Надає консультацію платну-не проблема про це озвучити.Чесно,навіть смішно,коли читаєш подібні коменти
питань більше не маю)))
Аналогічно!

Якщо адвокат надає консультацію безкоштовно-то кожен має право задати свої питання.Надає консультацію платну-не проблема про це озвучити.Чесно,навіть смішно,коли читаєш подібні коменти
Аааааа, ну, понял.
Присоединяюсь к Tarass: вопросов больше не имею
Чесно,навіть смішно,коли читаєш подібні коменти
Ваши?
Согласен 🤝

cat-kitty.gif

Привіт всім, ще не розібралися з касою, а сьогодні вже бізнес позика на судовій владі світиться) що скажете по ній? Печалька?

Привіт всім, ще не розібралися з касою, а сьогодні вже бізнес позика на судовій владі світиться) що скажете по ній? Печалька?
Много негативных отзывов видел, а сколько должны?

Назад
Угорі