ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Я так розумію,що якщо 15.02 подали позов то десь через місяць буде суд і ще є 30 днів щоб подати апеляцію,вірно ?
Зачем вам опыт других людей. Посмотрите практику своего судьи. Плюс минус так будет
На мене теж подали на ДН. Не біз позика.
Позов,відзив,
початок січня перше засідання,
від позивача пояснення до позова
друге засідання
від мене заперечення на пояснення
трете засідання на 12 03. На три місяці розтяглось.
Процессуальные сроки в ухвате на отзыв обычно 15 дней ответ на отзыв 3-5 дней, ваш ответ на их ответ 3-5 дней от даты получения

Зачем вам опыт других людей. Посмотрите практику своего судьи. Плюс минус так будет

Процессуальные сроки в ухвате на отзыв обычно 15 дней ответ на отзыв 3-5 дней, ваш ответ на их ответ 3-5 дней от даты получения
А де це можна подивитись ?

А де це можна подивитись ?
Судова влада. Реєстр судових рішень, фамилия судьи, название конторы в поиске, рішення та постанови. Ну месяца 2 это классика. Зачем вам вообще это. Они и до исполнительной службы год могут идти

Добрий ранок. Пишіть юристам,в їхні теми ,а краще на емейл,вайбер. У кожного юриста є контакти. В створеній Вами темі юристи можуть і не побачить Вашу потребу в їхніх послугах.

А скільки взагалі може бути цих виконавчих?Ліміт їм ніхто законом не встановлював?)

Виконавча робить все в межах своєї компетенції.
Ніхто додому до вас не прийде.
Я просто не знаю яка в них компетенція тому і питаю
Виконавча служба працює з Вами. І запити робить на Вас. Мама до Ваших боргів ніякого відношення не має .
А через який термін після ухвали суду вам сліпили ВН?

Останнє редагування:

В грудні було рішення апеляційного суду,а на початку цього місяця уже є вп зі всіма можливими постановами.

І що вам зробили по цьому ВП?
Я домовилася з виконавцем ,що буду потроху сплачувати,аби не робив постанови на зп.Сплатила 2000,а він на другий день ,у дії побачила,засвітив постанову .Ще й по одному рішенню 2 вп відкрив .Рахунки заблоковані ще з початку вп.Я написала заяву на розблокування видаткового рахунку,банк арешт зняв.Зп офіційна мінімальна,на руки.Вже 1 березня дізнаюся,що відрахував бухгалтер.Але це певне 40 %. на його рахунок.Якось так.

Я домовилася з виконавцем ,що буду потроху сплачувати,аби не робив постанови на зп.Сплатила 2000,а він на другий день ,у дії побачила,засвітив постанову .Ще й по одному рішенню 2 вп відкрив .Рахунки заблоковані ще з початку вп.Я написала заяву на розблокування видаткового рахунку,банк арешт зняв.Зп офіційна мінімальна,на руки.Вже 1 березня дізнаюся,що відрахував бухгалтер.Але це певне 40 %. на його рахунок.Якось так.
Заяву писали в банк чи виконавцю ?
І скажіть скільки по часу у вас тривалі вся ця тяганина з судами і винесенням ВП

В моєму випадку через 5 місяців після того,як рішення суду набере законної сили. Але це не бізнес позика .

Заяву писали в банк чи виконавцю ?

І скажіть скільки по часу у вас тривалі вся ця тяганина з судами і винесенням

В моєму випадку через 5 місяців після того,як рішення суду набере законної сили. Але це не бізнес позика .
Вже є рішення суду?Хто у вас там?

Назад
Угорі