ТОВ Бізнес Позика подали до суду

• Автор теми Автор теми Vlad345
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 380
  • Перегляди Перегляди 22K
Всем привет.Иногда мониторю себя в елект суде,и сегодня-бинго! Бизнес позыка подала в суд,а так же выслала какие то документы на укр почту.Забрать не могу,так как не в Украине.что делать? искать адвоката и набираться терпения?
Сколько у вас просрочка по ним?

Как вы узнали? Мониторили на судовой владе себя? Или они прислали документы?
Обидва варіанти
Как вы узнали? Мониторили на судовой владе себя? Или они прислали документы?
В дії також засвітилась інформація про суд
Что тут подсказывать, брать документы и к специалисту.
Один адвокат звідси , прочитав справу і відмовив

Один адвокат звідси , прочитав справу і відмовив
По какой причине? Тут он не один, обратитесь к другим так же.
Может там сумма маленькая, и просто смысла нет например. Или еще что-то.

А у вас сколько просрочка?
Они сейчас очень активизировались с судами. У меня почти полтора года. И вчера на почту пришло письмо от них с уведомлением) завтра пойду забирать. Погляжу, что там.Но я и не против: с ними только через суд. Столько, сколько я им уже выплатила, иначе никак.

Сьогодні теж прийшло повідомлення про суд брала 92 тисячі виплатила 99.6
Ще хочуть 98

Телефонують лише тим, хто вказаний в договорі. Але дуже активно зараз ходять по судам.
Та в них там такий договір цікавий, що вони мають право дзвонити всім третім особам , хочу це не законно , і договір там геть весь не законний і штрафи вони мають право стягувати хоча зараз заборонено

Доброго вечора. В лютому 22 взяла в них 25тис, платила по графіку кожні 2 тижні по 4300 до червня місяця, тобто виплатила близько 40. З середини червня не плачу, звонять рідним, пишуть листи, погрожують судом і т.д. Ніяких адекватних пропозицій від них немає. Чи взагалі можливо з ними домовитись? На сьогодні прислали лист що сума боргу 85тис( Чи справді вони можуть виграти суд за такими захмарними нарахуваннями відсотків?

Назад
Угорі