ТОВ Агенція фінансового контролю

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 13K
Наскільки я пам'ятаю іменно з колекторських компаній в мене АФК(таліон),кредитпромінвест(е гроші), фінтех (банана,зе,аванс), кредит капітал (милован,тенго)
Ставлю на цих що від евошей

Наскільки я пам'ятаю іменно з колекторських компаній в мене АФК(таліон),кредитпромінвест(е гроші), фінтех (банана,зе,аванс), кредит капітал (милован,тенго)
Ті що від є воші, вони таке можуть робити

А кому дзвонять ?
В мене наприклад подзвонили сестрі і мамі. Відправила запис розмови зі скаргою в нбу.
Відповідь:номер належить нам, але запис не наш, і мы не дзвонили))
Посміялася

В мене наприклад подзвонили сестрі і мамі. Відправила запис розмови зі скаргою в нбу.
Відповідь:номер належить нам, але запис не наш, і мы не дзвонили))
Посміялася
А ви довго вже у них ?

А у вас кому дзвонили ?
Свекру та тіткці поки ,смс відправляли ще свікрусі
А у вас кому дзвонили ?
Можливо і їй дзвонили ,але вона трубку не бере з лівих
А у вас кому дзвонили ?
Я теж в НБУ написала ,поки відповіді не було
А у вас кому дзвонили ?
У вас вони давно ?цікаво вони довго надоїдають

Останнє редагування:
был долг манивео 7100 грн, перепродали Таллиону, те где-то месяц мне звонили раз в неделю, потом передали АФК, они начали звонить что долг уже 27000 грн набежали проценты) сегодня прислали на почту гарантийку и звонила барышня что ко Дню Независимости для меня акция, если я до пятницы плачу 7800 грн они закрывают))

Ну ось сьогодні знову сестрі, може й мамі вона ще нічого не казала.
Знову скарга з записом полетіла в нбу
Це вони по другому колу дзвонять ?
был долг манивео 7100 грн, перепродали Таллиону, те где-то месяц мне звонили раз в неделю, потом передали АФК, они начали звонить что долг уже 27000 грн набежали проценты) сегодня прислали на почту гарантийку и звонила барышня что ко Дню Независимости для меня акция, если я до пятницы плачу 7800 грн они закрывают))
Супер ,мені пропонують півтора тіла к святу .в вас є кошти всю суму закрити ?
Мені навіть якщо б запропонували такі умови як у вас ,то всеодно грошей немає зараз все оплатити

Це вони по другому колу дзвонять ?

Супер ,мені пропонують півтора тіла к святу .в вас є кошти всю суму закрити ?

Мені навіть якщо б запропонували такі умови як у вас ,то всеодно грошей немає зараз все оплатити
Так місяць назад дзвонили, і вчора знову

Так місяць назад дзвонили, і вчора знову
Ого ,в мене за неділю одній особі два рази подзвонили ,і до цього так іншій особі.смс трьом відправили ,кому і дзвонили .може це із-за скарг ,треба теж написати .

Ого ,в мене за неділю одній особі два рази подзвонили ,і до цього так іншій особі.смс трьом відправили ,кому і дзвонили .може це із-за скарг ,треба теж написати .
Я б на вашому місці давно написала скаргу, якщо є скріни чи записи розмов прикріпляйте до скарги.
Другий раз я і таліон написала з номером зареєстрованої скарги в нбу.
Гірше вони точно не зроблять

Я б на вашому місці давно написала скаргу, якщо є скріни чи записи розмов прикріпляйте до скарги.
Другий раз я і таліон написала з номером зареєстрованої скарги в нбу.
Гірше вони точно не зроблять
Афк та манівео на почту шле акції, не в смс? Бо наче я мані та інші шараги заблчив і тепер не знаю як розблочити

Афк та манівео на почту шле акції, не в смс? Бо наче я мані та інші шараги заблчив і тепер не знаю як розблочити
Мені гарантійній лист прислали ,спочатку запропонували півтора тіла заплатити як акція к 24 ,а лист відправили з датою до 31 .08

Назад
Угорі