ТОВ Агенція фінансового контролю

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 13K
Мені теж...вже два тижні мовчать...може готуються в суд йти..
Мені на пошту вже півроку нічого не шлють. Лише що дали на прозвон афк, сплатіть. Відсутність листів не ознака того що вони щось там готуються

Афк та манівео на почту шле акції, не в смс? Бо наче я мані та інші шараги заблчив і тепер не знаю як розблочити
В смс де спап пошукайте в правому кутку зверху, там список заблокованих

Вкладення

• 1693497975152.webp
    1693497975152.webp
    44.8 Кб · Перегляди: 210
был долг манивео 7100 грн, перепродали Таллиону, те где-то месяц мне звонили раз в неделю, потом передали АФК, они начали звонить что долг уже 27000 грн набежали проценты) сегодня прислали на почту гарантийку и звонила барышня что ко Дню Независимости для меня акция, если я до пятницы плачу 7800 грн они закрывают))
А вы трубку от них брали, разговаривали с ними или после "снежинки" они на почту акции и предложения слали. Вот не знаю брать от них трубку , что бы предложения прислали хорошее.

А вы трубку от них брали, разговаривали с ними или после "снежинки" они на почту акции и предложения слали. Вот не знаю брать от них трубку , что бы предложения прислали хорошее.
З мого досвіду знаю що ні від кого з цих попрошайок не треба брати трубку, вони як захочуть отримати хоть щось то напишуть скрізь вам)

Розмови з ними показують Вашу зацікавленість. Чим більше розмов,тим більше тиску. Перевірено і доведено. Коли зрозуміють,що тиск не вдався-знайдуть спосіб повідомити про акції,списання і т.д

Мінус 40 ,тільки пошта та смс ,про що з дебілами можна спілкуватись ?

Назад
Угорі