ТОВ Агенція фінансового контролю

• Автор теми Автор теми Mpopuk18
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 69
  • Перегляди Перегляди 13K
Мені також надсилали впродовж липня смс. Додзвонитися не могли до мене через антиспам. Там вчора подзвонили і чоловіку, і свекрусі. Ще й смс їм теж розіслали. І зателефонувала, думала, щось запропонують цікаве. Але ні. Дуже нахабно спілкувався зі мною нєкій Максим Петрович. Погрожував і судом, і ти, що він все дізнається про мій заробіток і заробіток чоловіка. Підозрює, що я його нагло обманюю. Розтіліпало мене дуже сильно. В основному через їх манеру спілкування, та через дзвінок свекрусі - вона панікер ще той.

Вимагають, щоб протягом 3 днів сплатила 24 тис. (тіло було 19 тис, і була одна пролонгація і ще платіж 10 тис. при спробі зробити реструктуризацію - краще б не робила, звісно).

І якщо не сплачу, через 3 дні знов почнуть терор родичів. Це найгірше.

В минулому році мала справу з Таліон, то такого не було. В червні 2022 писали в вайбер з пропозицією. Я не погодилась. Тиша була майже півроку, а потім в грудні за 3000 запропонували закрити кредит, і я закрила.

А цього року оскаженіли прям
Мені здаеться що просто на них ще ніхто ні де не поскаржився. Вони представляються. Треба записувати розмову і скаржитись в НБУ. Від третіх осіб

Тільки вам? Чи всім на світі ? Вчора дзвонили мамі та чоловікові і їм прислали по смс. Мамі тіпо що пропонують мені лояльні умови закриття. А чоловіку з силкою тг.
у отца блок стоит,маме сегодня кто то киевский звонил.Да моим тоже писали про лояльные условия от талион ,потом писали точно такое же но с сумой тела,gandonы .5 Июля писали про АФК , по сегодняшний день не писем не смс ,может и звонят но ...Я обидился на Талион и оплатил укр позыке тело !

у отца блок стоит,маме сегодня кто то киевский звонил.Да моим тоже писали про лояльные условия от талион ,потом писали точно такое же но с сумой тела,gandonы .5 Июля писали про АФК , по сегодняшний день не писем не смс ,может и звонят но ...Я обидился на Талион и оплатил укр позыке тело !
А Маники коллажей на вас не делали?

Мені сьогодні прислали заново про лояльні умови. Але поки більше не дзвонять вроді. В мене в чоловіка і у мене блок стоїть. В мами не можна блок через роботу. Але вона як чує хто це не говорить трубку кладе. Може відстануть.

Вони цим не займаються.
Принаймі раніше.
В 2020 уже занялись. Или у меня калл такой борзый попался. Он и группу от имени Маников создал и коллажик намалевал. После 3 месяцев просрочки передали Талиону, те через 2 месяца полтела предложили. Но у меня у енотов пролонгации были. Еноты 60к насчитали. Талики сначала все хотели, но после жалобы в НБУ сдулись и попросили тело 18к. А потом полтела. Так и расстались. Маники сейчас шлют акции. Да ну их в болото.

В 2020 уже занялись. Или у меня калл такой борзый попался. Он и группу от имени Маников создал и коллажик намалевал. После 3 месяцев просрочки передали Талиону, те через 2 месяца полтела предложили. Но у меня у енотов пролонгации были. Еноты 60к насчитали. Талики сначала все хотели, но после жалобы в НБУ сдулись и попросили тело 18к. А потом полтела. Так и расстались. Маники сейчас шлют акции. Да ну их в болото.
Я вам про манівео саме. Вони цим не займались... А тупорилий звонарь може що хочеш чудити.
В самого є ця шарага і в купи знайомих форумчан.
Колажів не спостерігалось.

Хто їм ці назви видумує? має бути "стрьомно", а по факту смішно :f*ck:

так манивео долго не держат ,сразу отдают Талиону .Не одна контора мне етого не делала
Они меня у себя держали 3 месяца, думали уламать меня на реструктуризацию или пролонгацию. Судом не пугали, но стыдили. А с Талионом договорились.

У когось вийшло з ними домовитися?в мене дзвонять двом ,та смс пишуть ?

У когось вийшло з ними домовитися?в мене дзвонять двом ,та смс пишуть ?мнне
В мене більше 30 мфо і вчора хтосьавд зробив таку річ
Передзвонив половині моєї телефоної книги про мій борг,але крім ім'я нічого не представивсч...потім подзвонив особисто мені але з номера моєї матері (виглядає як якась підміна номеру)..і почав погрожувати і запитувати чи мені все подобається,коли до мене телефонуюиь мої знайомі і моє керівництво....я сказала йому представитися но він просто почав погрожувати що все продовжиться і виразився що в нього немає стоп крану...після цієї розмови поступили до мене дзвінки ще від декількох моїх знайомих....
Хотілося б взнати яка компанія це робить..бо началися проблем на роботі,та як подзвонили до керівника...

Передзвонив половині моєї телефоної книги про мій борг,але крім ім'я нічого не представивсч...потім подзвонив особисто мені але з номера моєї матері (виглядає як якась підміна номеру)..і почав погрожувати і запитувати чи мені все подобається,коли до мене телефонуюиь мої знайомі і моє керівництво....я сказала йому представитися но він просто почав погрожувати що все продовжиться і виразився що в нього немає стоп крану...після цієї розмови поступили до мене дзвінки ще від декількох моїх знайомих....
Хотілося б взнати яка компанія це робить..бо началися проблем на роботі,та як подзвонили до керівника...
Наскільки я читала форум, то раніше таким займалися фінфорс. Але то не точно, не буду стверджувати

Наскільки я читала форум, то раніше таким займалися фінфорс. Але то не точно, не буду стверджувати
Наскільки я пам'ятаю іменно з колекторських компаній в мене АФК(таліон),кредитпромінвест(е гроші), фінтех (банана,зе,аванс), кредит капітал (милован,тенго)

Да много кто может, у вас целый букет прям, тут не определишь. Кредитпроминвест может точно из ваших.

Назад
Угорі