Тотальный терор невідомо від кого? Як краще вивести на розмову? Щоб було зрозуміло на кого писати скарги та заяву в поліцію.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Ооо,я люблю коли вони з прихованих дзвонять?? вмикаю гучний зв'язок і розважаюсь з убогими))Якогось клоуна з манібум до істерики довела)Він все не міг змиритись що мені по фіг на їх дзвінки і автодозвони))
У вашому випадку ,одне прищаве,вирішило що він Бог))
Я б послала і забула))Хай дзвоне...Це все що воно може.
Бог не Бог а с роботи меня уже из за этого грозяться уволить.

Начальник очень "умный", если уволит и будет думать, что звонки из за этого прекратятся))))

Через дзвінки?Да уж))Але це ну ніяк на їх не вплине))
Ну на них не вплине а шефа на автопрозвон поставили з 9 ранку, люди працювати не можуть, дзвінки не проходять до них, телефони розриваються. До зараз дзвонять. Бо я ще не заплатила. Сказав якщо будуть ще раз дзвонити мене звільнять. Мені тоді тільки на вулицю з дитиною.
аналогічно і в мене було)
Але на роботі дали в долг щоб я закрив їх)
В мене такого не дочекаешься. Щось придумати. Але без роботи залишитися не можу

Ну на них не вплине а шефа на автопрозвон поставили з 9 ранку, люди працювати не можуть, дзвінки не проходять до них, телефони розриваються. До зараз дзвонять. Бо я ще не заплатила. Сказав якщо будуть ще раз дзвонити мене звільнять. Мені тоді тільки на вулицю з дитиною.

В мене такого не дочекаешься. Щось придумати. Але без роботи залишитися не можу
Я б на місці шефа звернувся до поліції.
З таким самим успіхом я можу самостійно вашу роботу заблокувати.... Але звільнення якогось одного працівника мене не зупинить.

Я б на місці шефа звернувся до поліції.
З таким самим успіхом я можу самостійно вашу роботу заблокувати.... Але звільнення якогось одного працівника мене не зупинить.
Я йому те пропонувала. І всі доводи приводила. Але все на цьому. А в мене вибір не великий нажаль.

В мене так робили є гроші. Я тоді написала заяву в кіберполіцію. І скаргу в НБУ. То після провірки вони мені запропонували закрити за тіло.

Не совсем поняла.
В общем я пока не платила. Все ещё раздумываю. Посмотрим что завтрашний день принесет
Та а що він принесе....5 місяців,це ще невеликий строк..будуть звонити і шукати всіх кого можна.І після 5 звонитимуть,в мене вже 3 роки майже і то,звонять...

В мене так робили є гроші. Я тоді написала заяву в кіберполіцію. І скаргу в НБУ. То після провірки вони мені запропонували закрити за тіло.
Просто вони так роблять що не доказово що то вони
Та а що він принесе....5 місяців,це ще невеликий строк..будуть звонити і шукати всіх кого можна.І після 5 звонитимуть,в мене вже 3 роки майже і то,звонять...
Ну у меня не кому не звонили и через 5 месяцев. Толком мне. А это какой то либо из финфорса всем на свете телефоны обрывает

Просто вони так роблять що не доказово що то вони

Ну у меня не кому не звонили и через 5 месяцев. Толком мне. А это какой то либо из финфорса всем на свете телефоны обрывает
В мене взагалі до роботи вже добралися,моя психіка вже не витримує

Финфорс это,у меня было так же только на первый же месяц звонили мне и маме и друзьям мамы..и говорили что она тоже взяла кредит ..прмшлось с ними договариваться не совсем на выгодных условиях но в итоге 1,5тела частями

У мене Фінфорс звонив мамі погрожував матами обзивав всякую гадось розказував уже більше як рік тихо не знаю може комусь в звонять но ніхто нічого не каже.

У мене Фінфорс звонив мамі погрожував матами обзивав всякую гадось розказував уже більше як рік тихо не знаю може комусь в звонять но ніхто нічого не каже.
Таж сама фігня. А довго дзвонили?
Финфорс это,у меня было так же только на первый же месяц звонили мне и маме и друзьям мамы..и говорили что она тоже взяла кредит ..прмшлось с ними договариваться не совсем на выгодных условиях но в итоге 1,5тела частями
Ну вони теж саме роблять. Я поки не плачу. Щось не хочу. На вихідні замовкли взагалі. Хоч і грозилися що на вихідні продовжать. Я все повідключала. Щоб вони нікуди дозвонится не могли
Ну вони теж саме роблять. Я поки не плачу. Щось не хочу. На вихідні замовкли взагалі. Хоч і грозилися що на вихідні продовжать. Я все повідключала. Щоб вони нікуди дозвонится не могли

А я частинками сплачую. Раз в тиждень мені пишуть у вайбері. Тихенько все і добре

Назад
Угорі