Тотальный терор невідомо від кого? Як краще вивести на розмову? Щоб було зрозуміло на кого писати скарги та заяву в поліцію.

• Автор теми Автор теми Nastya_1322
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 71
  • Перегляди Перегляди 4K
Оффтоп

Я в 19 році взяв МФО. З 20го року в прострочках... Весь в боргах... Ціла купа виконавчих. Їх просто валом. Суди, написи, ще і аліменти... Совість їсть кожного вечора. Не сплю нормально. Думаю про борги кредитні. Не дають нормальної роботи, виїхати за кордон теж не можна через кредити, рахунки поблокували... Ще і всім дзвонять...
Плачу... Кожного дня. Гіркими сльозами...

Жалко, що я настільки бідний, що не маю цих посильних грошей щоб їм платити. Може якби я собі відмовляв в чомусь, то заплатив би все. Може навіть з однієї зарплати. Може навіть з відсотками.
Але в мене немає цієї посильної суми... Я всі гроші витрачаю на носові хустки щоб витирати соплі і сльози...
:rolleyes: :oops:
Теж почав як Гато таблеткі коньяком чи віскарьом запивати :rolleyes:

А чому відразу халепа? Якщо людині не нараховують відсотки і всіх влаштовує частинами, чому б і ні? Я так закрила не одне МФО. Є ще колекторська конторка, продали Благо, також плачу стільки, скільки можу, головне платити щомісяця одногоі того ж числа.
Я плачу не одного числа. Можу 2-3 рази на місяць кинути невеликі суми. Коли мені пише їх спеціаліст, то я відразу пишу коли і скільки зможу оплатити. Спочатку в мене був термін до кінця квітня погасити повністю. Але поспілкувалася, пояснила ситуацію, сказала як зможу оплачувати і вони погодилися на такі оплати. Вони ж бачать, що я сплачую.

Просто интересно, вы на форуме с 2019 года. Вы как бы уже должны были прочувствовать все прелести просрочек. Но вы как новичок спрашиваете, когда начинают обзвон, когда группы в Вайбере создают и т.д.
Вы с 2019 по 2023 год все это время делали

Просто интересно, вы на форуме с 2019 года. Вы как бы уже должны были прочувствовать все прелести просрочек. Но вы как новичок спрашиваете, когда начинают обзвон, когда группы в Вайбере создают и т.д.
Вы с 2019 по 2023 год все это время делали пролонгации?
Так,все вірно з 2019 року,але тоді в мене було 2 МФО, потім більше року все було нормально. Потім знову влізла - і знову закрила. А запитую,значить для мене актуальні назараз ці питання. Чи є щось погане в питаннях?

Жду сегодняшнего дня. Будут ли звонить эти кретины. Накатала заяву в НБУ. От людей которым они называнивали. Но так как нет доказательств не знаю что с этого будет.

Так,все вірно з 2019 року,але тоді в мене було 2 МФО, потім більше року все було нормально. Потім знову влізла - і знову закрила. А запитую,значить для мене актуальні назараз ці питання. Чи є щось погане в питаннях?
Ничего плохо нет, спрашиваете, мне то что. Интересный был период с 19 по 23 год. Вот и всё

А чому відразу халепа? Якщо людині не нараховують відсотки і всіх влаштовує частинами, чому б і ні? Я так закрила не одне МФО. Є ще колекторська конторка, продали Благо, також плачу стільки, скільки можу, головне платити щомісяця одногоі того ж числа.
Так і до глибокої старості можна не розплатитись...

Назад
Угорі