Nastya_1322
Форумчанин
- Дописи
- 715
- Реакції
- 185
- Бали
- 2625
Nastya_1322 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Історія почалася вчора. Шараг вистачає. Але просрочки вже місяців по п'ять. То в принципі вони вже нікого не діставали. Я і заспокоїлась. Платила собі потихеньку хто давав нормальні умови. Вчора хтось подзвонив на мій другий номер. Який не був засвідчений у шаргах. Про булькав назву якоїсь компанії і давай россказувать що я гроші винна. А кому не говорить, я декілька разів перепитувала кому я винна. Він каже не знаю ми колектори. Чиї колектори, що за борг незрозуміло. Потім був дзвінок мамі. Та повідомлення на телеграм. Що я винна гроші. Потім почалися дзвінки маминим знайомим та моїм знайомим. Причому тим кого я бачила в житті два рази. Потім подзвонили сестрі чоловіка і вже сказали що чоловік винний гроші. Я намагалася з цим парубком переписуватись щоб зрозуміти що то за контора. Але він нічого не бажає говорити. Потім я погодилася заплатити (навмисно щоби дав якісь данні кому ж я все ж таки маю заплатити) , але після цього він пропав. І поставив всіх кому дзвонив перед цім на автодозвін з невідомого номеру через кожні дві хвилини з 16.00 до 22.00 з текстом що я та моя мама йому винні гроші і зв'язатися за номером телефону (номер телефону за яким я з ним спілкувалася).
Як з цим боротися? Та як вірно з ним спілкуватися щоб зрозуміти що то за компанія? Думаю від того що я знаю номер телефону та є запис того що проговорює робот не достатньо щоб щось зробити.
І може в когось було подібне щоб хоч приблизно зрозуміти хто таким промишляє.
Як з цим боротися? Та як вірно з ним спілкуватися щоб зрозуміти що то за компанія? Думаю від того що я знаю номер телефону та є запис того що проговорює робот не достатньо щоб щось зробити.
І може в когось було подібне щоб хоч приблизно зрозуміти хто таким промишляє.
Вкладення
-
Screenshot_2023-05-25-20-30-53-817_app.source.getcontact.webp28.9 Кб · Перегляди: 247
-
Screenshot_2023-05-25-21-13-54-717_app.source.getcontact.webp31.9 Кб · Перегляди: 280
-
Screenshot_2023-05-25-20-33-57-100_org.telegram.messenger.webp63.5 Кб · Перегляди: 275
-
Screenshot_2023-05-25-20-39-54-510_org.telegram.messenger.webp57.1 Кб · Перегляди: 284