Топ кредит!!

• Автор теми Автор теми Cats
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 10K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Розпорядження Нацкомфінпослуг №510 від 28.03.2019р про виключення ТОВ Топ кредит з державного реєстру фінустанов та анулювання свідоцтва про реєстрацію фінансової установи.Що тепер ?

machaparf, ви вже писали ім?

Просто номер поменять,удалить соцсети.жить дальше.
Да это правильно поменяйте номер и все пускай продают у нас тоже такое было поменяли номер и все закончилось но может один раз письмо пришло за весь срок просрочки, а просрочка уже скоро год

Да это правильно поменяйте номер и все пускай продают у нас тоже такое было поменяли номер и все закончилось но может один раз письмо пришло за весь срок просрочки, а просрочка уже скоро год
Вони ідіоти на роботі всіх на вухах поставили

Розпорядження Нацкомфінпослуг №510 від 28.03.2019р про виключення ТОВ Топ кредит з державного реєстру фінустанов та анулювання свідоцтва про реєстрацію фінансової установи.Що тепер ?
Мне вот тоже интересно, что теперь. Вместо Топ кредит - ТОВ Барбариас, ЕГРПОУ - тот же, что в Топ кредит. Руководитель - другой, он же и собственник -Маммадов, Азербайджан. До этого руководителем был то ли Щеблыкин, то ли Житков. Короче, там темный лес! А что нам делать с этим Топ кредитом? Будут нас долбать так же? Я думаю, что новый директор взял компанию чистую, без должников? Как вы считаете?

Мне вот тоже интересно, что теперь. Вместо Топ кредит - ТОВ Барбариас, ЕГРПОУ - тот же, что в Топ кредит. Руководитель - другой, он же и собственник -Маммадов, Азербайджан. До этого руководителем был то ли Щеблыкин, то ли Житков. Короче, там темный лес! А что нам делать с этим Топ кредитом? Будут нас долбать так же? Я думаю, что новый директор взял компанию чистую, без должников? Как вы считаете?
Я думаю если название другое то они никак не будут выбивать с вас долги. Разве что только каллы будут зaдpaчивaть по задолжености. Нас пока не трогают. Но по другим названивают ка фактор, то профит капитал

Screenshot_20190406-165506.webp

У меня тоже в топе кредит брала 4 в январе ничего не заплатила не разу денег ноль трубку не беру писем от них не было громов 2 раза в вайбер написал одно прочитала второе даже не собираюсь ужас пришло смс оплатить кредит со скидкой не звонила денег нет работа новая когда нормализуется все даже незнаю в январе пыталась в кредо банке взять кредит чтоб все это гавницо закрыть не дали открытых займов много было писали что кредит продан 3 лицам информация в лк а я в лк не захажу нивкакое когда будут какието деньги тогда. Вчера отправила несколько писем динеро еврогрош в идею банк написала и в нацком на кредит кассу и все на остольных денег нет посмотрю что будет сташно безумно

Мне в вайбер пишет какой-то полуграмотный утырок. Как зовут не говорит, кого представляет не говорит. Уже до угроз дошёл. Даже непонятно, на кого в суд подавать.

Що я маю робити? Топ кредит мені знов погрожує при тому що в нас з ними була домовленість що я маю сплатити 7500,а далі зможу сплачувати частинами,суму мали зупинити,сьогодні дзвонять і кажуть,щоб я завтра внесла ще 8000тис.або знов зроблять терор на роботі! Що я маю робитт

Що я маю робити? Топ кредит мені знов погрожує при тому що в нас з ними була домовленість що я маю сплатити 7500,а далі зможу сплачувати частинами,суму мали зупинити,сьогодні дзвонять і кажуть,щоб я завтра внесла ще 8000тис.або знов зроблять терор на роботі! Що я маю робитт
Ви йдете в них на поводу , тому будуть доїти Вас до останнього !!! домовленість як я зрозумів була усна ?

Ви йдете в них на поводу , тому будуть доїти Вас до останнього !!! домовленість як я зрозумів була усна ?
Так! Вони просто на роботі мені почали всіх ставити на автодозвін,а вони всі до мене почали сходитися і казати,що б я щось зробила і я д*pa остані грошімкинула,а тепер не знаю,що робити

Так! Вони просто на роботі мені почали всіх ставити на автодозвін,а вони всі до мене почали сходитися і казати,що б я щось зробила і я д*pa остані грошімкинула,а тепер не знаю,що робити
Хоча я на них писала і в кіберполіцію і в поліцію і запит їм посилала короче ніхто нічого не робить

Хоча я на них писала і в кіберполіцію і в поліцію і запит їм посилала короче ніхто нічого не робить
Може їм сказати,що я в кіберполіцію писала

Мне в вайбер пишет какой-то полуграмотный утырок. Как зовут не говорит, кого представляет не говорит. Уже до угроз дошёл. Даже непонятно, на кого в суд подавать.
Так заблокируйте...зачем вам эти эмоции?

Однозначно говоріть, що Ви мені погрожуєте, заяви в поліцію і кібер поліцію написані, будуть з Вами разбиратся . Вони бачать , що можна Вами маніпулювати , а Ви маєте зробити так , що Вам все одно , скажіть - звоніть хоч меру міста . Заява за погрози вже написана

Однозначно говоріть, що Ви мені погрожуєте, заяви в поліцію і кібер поліцію написані, будуть з Вами разбиратся . Вони бачать , що можна Вами маніпулювати , а Ви маєте зробити так , що Вам все одно , скажіть - звоніть хоч меру міста . Заява за погрози вже написана
Я просто працюю в лікарні лікарі сімки не змінять,а стаціонарний телефон як дзвоне мішає хворим

Я просто працюю в лікарні лікарі сімки не змінять,а стаціонарний телефон як дзвоне мішає хворим
Вони зрозуміли що Ви цього боїтесь понад усе.Ось і тиснуть на Вас . Це ще ті виродки.З ними не потрібно ні про що домовлятись.Скільки часу у Вас прострочка в них?

Може їм сказати,що я в кіберполіцію писала
Перестаньте паниковать и соберитесь! В-первую очередь вам нужно всё уладить на работе,поговорите там со всеми и объясните, что вы попали на мошенников,что вы им всё выплатили,а они вас теперь шантажируют и ставят на прозвон всех,что бы выманить у вас деньги! И просите поддержки от ваших коллег, никто от этого не щастрахован в нашей стране и они это должны понять!И перестаньте уже платить,вы же так скоро по миру пойдёте! хватит истерить,давайте д ействуйте! И пусть все,кого они долбят звонками пишут заявления на этих уп*рей!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі