ТОП 1 продали Брейн Кепітал

• Автор теми Автор теми Erik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Это одна из контор связанных с е-грошами обычно просят 1.5-2 тела если не хотите переплачивать просто не соглашайтесь и все, а сколько с вас они хотят?
Поки що прийшла смс, що їм продали. Тіло 3, сума з відсотками 10к+. Буду чекати. Більше ніж тіло платити не хочу, але тіло готовий закрити зразу

Поки що прийшла смс, що їм продали. Тіло 3, сума з відсотками 10к+. Буду чекати. Більше ніж тіло платити не хочу, але тіло готовий закрити зразу
Много хотят). Просто ждите правда есть вероятность что кредит кому то ещё продадут но разницы кому платить особо нет

Много хотят). Просто ждите правда есть вероятность что кредит кому то ещё продадут но разницы кому платить особо нет
Згоден, я бачу вони їх продають один одному дуже швидко)

Топ 1 було протермінування, через пару місяців запропонували тіло, вчора домовлявся, що 5 серпня закрию за тіло, а сьогодні прийшла смс що продали Брейн Кепітал. Тепер що робити? Читав, що це відбиті наглухо? Чи є сенс говорити? Готовий закрити за тіло, тим більше тіло 3 тисячі, а продали суму в 10 тисяч з копійками
Млять...
Вимагайте особистої зустрічі із Борисом Джонсоном. Без нього - швах, а не питання.
Тільки під гарантії його величності - короля Чарльза ІІІ.

Назад
Угорі