Є гроші та Топ 1: терор, реструктуризація

• Автор теми Автор теми Женя88622
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K
Зараз вони не такі як колись , раніше і вбивством погрожували, і пopнo колажі робили, і звонили тіпа всякі кавказці які обіцяли приїхати розправитися, зараз такого не має

Зараз вони не такі як колись , раніше і вбивством погрожували, і пopнo колажі робили, і звонили тіпа всякі кавказці які обіцяли приїхати розправитися, зараз такого не має
100%, на форумі начиталась про них, дуже боялась що будуть робити, на ділі - один звінок до сімʼї , причому мені сказали що дуже ввічливо розмовляли , я все одно написала їм що буду в нбу писати - з їх сторони максимально тиша , з мінусів тугі просто капець, відсотки шалені , не дуже хочу продажу бо читала що там колектори можуть витворяти звісно нормально … буду думати поки , може ще якісь пропозиції від них будуть гарніші

100%, на форумі начиталась про них, дуже боялась що будуть робити, на ділі - один звінок до сімʼї , причому мені сказали що дуже ввічливо розмовляли , я все одно написала їм що буду в нбу писати - з їх сторони максимально тиша , з мінусів тугі просто капець, відсотки шалені , не дуже хочу продажу бо читала що там колектори можуть витворяти звісно нормально … буду думати поки , може ще якісь пропозиції від них будуть гарніші
Я мав на увазі колись це приблизно 2019 2020 рік

В мене теж ТОП1, також боюсь терору. В суботу підняла слухавку (не світився як спам), і вони. Але дівчина розмовляла ввічливо, пояснила шо краще закривати все одразу бо навіть якщо я внесу 2к відсотків все одно буде капати штраф. Потім після неї зателефонував чоловік, але вже трохи грубувато говорив. Я задала питання, чи законні штрафи, наче в період військового стану ні, на шо відповів - для них все законо

В мене теж ТОП1, також боюсь терору. В суботу підняла слухавку (не світився як спам), і вони. Але дівчина розмовляла ввічливо, пояснила шо краще закривати все одразу бо навіть якщо я внесу 2к відсотків все одно буде капати штраф. Потім після неї зателефонував чоловік, але вже трохи грубувато говорив. Я задала питання, чи законні штрафи, наче в період військового стану ні, на шо відповів - для них все законо
терору не було від них , більше місяця вісять в мене, але тугі як і є гроші та відсотки шалені крутять, як будуть гроші - звʼяжусь з ними , поговорю , якщо нічого не вдасться то всьо

буду вже продажі чекати , кажуть вони швидко досить продають

Був Технофінанс та Е гроші, які породили Технофвнанс, то домовилися про розбиття на 6 міс тіло + зверху 4тис (Тіло було 26 в Е гроші), в по Технофінанс було 14тис тіло на 3 міс і +1-2 тис зверху

Був Технофінанс та Е гроші, які породили Технофвнанс, то домовилися про розбиття на 6 міс тіло + зверху 4тис (Тіло було 26 в Е гроші), в по Технофінанс було 14тис тіло на 3 міс і +1-2 тис зверху
дякую! давно було у вас це? та чи цей технофінанс вас тероризував чи нормально було?

Потім після неї зателефонував чоловік, але вже трохи грубувато говорив. Я задала питання, чи законні штрафи, наче в період військового стану ні, на шо відповів - для них все законо
Це якись маленький *****-ведмедик, йому так тільки здається

Був Технофінанс та Е гроші, які породили
Авраам породив Ісака, і далі за лінійкою. Технофінанс - це ж не породження дніпровських у**. Чи я помиляюсь?

Останнє редагування:
Це якись маленький *****-ведмедик, йому так тільки здається

Авраам породив Ісака, і далі за лінійкою. Технофінанс - це ж не породження дніпровських у**. Чи я помиляюсь?
Технофінанс це як раз теж "породження" дніпровських у***ів🤡

якись круговоріт 💩 у Всесвіті. Ну що, тоді чекати пропозицій за тіло, а якщо свавілля розводити будуть - тоді на Північ, напевно.
💯 👌🏼

я ждала пока продадут калам, от кредитпроминвест предложений которые мне подходили не было, подождала пока продадут технофинансу, с ними и договорилась за тело с разбивкой на части
Вони ж не пробиваємі
Не хочуть за тіло

Скільки часу у них ваш договір був?

Всім привіт , в кого як з просрочкой в топ 1 чи турбують оточення ?

Назад
Угорі