Топ 1.Хтось знає що це за Мфо таке??

• Автор теми Автор теми Юзер
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 70
  • Перегляди Перегляди 17K
Що зараз по ним при термінуванні, обзвон і коллаж(так селфі там обов'язково з паспортом) не роблять третім особам ?

Що зараз по ним при термінуванні, обзвон і коллаж(так селфі там обов'язково з паспортом) не роблять третім особам ?
О уже и OLX в просрочки ушел)) Ждём Розетку в скором времени))
То что и у других, звонят просят денежку))

О уже и OLX в просрочки ушел)) Ждём Розетку в скором времени))
То что и у других, звонят просят денежку))
Звонят то понятно, мне пусть до усрачки, а вот если других достанут, уже будет обидно )) Все-таки репутация OLX пострадает окончательно )))

Звонят то понятно, мне пусть до усрачки, а вот если других достанут, уже будет обидно )) Все-таки репутация OLX пострадает окончательно )))
вони контора нова, я коли мав їх, то дзвонили лиш мені раз у 2 дні, але я через тиждень протермінування закрив їх та і тіло 1000 грн. було

да, похож, поетому наверное с ними лучше надолго не затягивать
а я думаю, кого вони мені нагадували, ніяк в головну не приходило...
я думаю, що вони реально нові, люди , ще не встигли великих тіл понабиратись і піди в просрочку, відповідно думаю, що вони ще калів не понабирали, бо ще напевно не дуже є кому звонити...

а я думаю, кого вони мені нагадували, ніяк в головну не приходило...
я думаю, що вони реально нові, люди , ще не встигли великих тіл понабиратись і піди в просрочку, відповідно думаю, що вони ще калів не понабирали, бо ще напевно не дуже є кому звонити...
воно так і є

так, було протермінування на 7 днів, по контактам не дзвонили, раз у два дні дзвонили мені
Я коли крепко годувала шараг пролонгація и то цей Топ 1 мені пропонував но відмовив на моє щастя ???

Однозначно личинка е-вошей! Конечный бенефициар - товарисч во главе конторки "ІС консалтинг", в которой в 2021-м сменил у штурвала, кого б вы думали, правильно: однофамильца и тёзку (даже обидно как-то) одного из лидеров нашей футбольной сборной!
Странно, что до сих пор не отсвечивали, лицензия у них с того же 21-го. Так что тем, кто выше писал про Днепр и схожий дизайн - плюс за бдительность))

Однозначно личинка е-вошей! Конечный бенефициар - товарисч во главе конторки "ІС консалтинг", в которой в 2021-м сменил у штурвала, кого б вы думали, правильно: однофамильца и тёзку (даже обидно как-то) одного из лидеров нашей футбольной сборной!
Странно, что до сих пор не отсвечивали, лицензия у них с того же 21-го. Так что тем, кто выше писал про Днепр и схожий дизайн - плюс за бдительность))
Помнится, был тут один, молодой да ранний. На трех работах пахал, когда кредитов на жену понабирал. И даже фотку выставлял, е-воши в гастрономе точку открыли)) Ну вот и четвертая работенка подъехала)

Назад
Угорі