Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

В мене протермінування в кріпсі як мені сказали 14днів так дзвонять батьку (ще йому прислали фото з паспортом)і сестрі і в перший день обіцяли що подзвонять жінці,але дзвінків так і не має,друзям і колег не дзвонять ,але увесь сюр даної моєї історії в тому що я не реєструвався навіть в них і номер на який оформлено ту позику в мене немає з листопада 22 року так як телефон відібрали феси які окупували моє місто,усі родичі знають що того номеру немає тому від незнайомих номерів трубку не беруть,але от цікаво як на мене могли повісити цю позику ,в 20-21 роках брав позики в монєтка так начебто і кредиткасса, теж усе було там оформлено на старий номер телефону і там все закрито вже більше ніж як 4 роки
Я так розумію, що це лотарея. Кому як повезе. У мене взагалі те фото, що надсилають 9- річної давності. Що буде дальше- невідомо... Не боюся, але неприємно дуже. Після такого трешу віддавати не збираюся.

Я так розумію, що це лотарея. Кому як повезе. У мене взагалі те фото, що надсилають 9- річної давності. Що буде дальше- невідомо... Не боюся, але неприємно дуже. Після такого трешу віддавати не збираюся.
Протермінування більше року, все добре, живий та здоровий, подякував за підгон в юсдт добрим людям на цьому все😁

Через 4 дня буду выходить в просрочку в крипси,тело 225.Как они себя сейчас ведут?

Через 4 дня буду выходить в просрочку в крипси,тело 225.Как они себя сейчас ведут?
Готовьтесь , радостного будет мало , предупредите окружения , закройте соц сети , на любые их провокации не реагировать , так же передайте окружению . Если будет реакция и страх , то будут давить , если игнорировать, то отстанут быстрее

по ощущениям у крипсунов сейчас обострение и с первых дней могут задалбывать окружение, биты позже активизируются

Готовьтесь , радостного будет мало , предупредите окружения , закройте соц сети , на любые их провокации не реагировать , так же передайте окружению . Если будет реакция и страх , то будут давить , если игнорировать, то отстанут быстрее
Соц сети закрытые,в телеге стоит разрешение только контакты и премиум,на звонки стоит сброс на незнакомые номера.Папе сказала,он сказал забить на них.После того как я сказала сколько они процентов насчитали за месяц)

Соц сети закрытые,в телеге стоит разрешение только контакты и премиум,на звонки стоит сброс на незнакомые номера.Папе сказала,он сказал забить на них.После того как я сказала сколько они процентов насчитали за месяц)
Тогда нечего страшного не будет . Кто то из знакомых может попасть под них , ну тут спокойно всё объясняете и обычно молодые зрелые люди всё понимают , не переживай и не парьтесь , они не законные , сделать кроме пугалок нечего не смогут

Розкажу свою історію. Кріпсі і біти - прострочка з вересня. Спочатку біти взагалі не турбували. А кріпсануті з першого дня ********** і подзвонили типу «родичу». Потім дійшли до чоловіка, на 1 чи другий день. Ось тоді я і знайшла купу інфи про цих довбокряків та ми вирішили більше не контактувати з ними. Телефонували бабусі, свекрам. Але ті були попереджені про шахраїв. Я слухавки не брала. Але якось додзвонились в неділю мені, з 044. В трубці якесь кончене кидало мені погрози. Я покивала і відключилася. І в середині листопада подзвонили подружці, котра знала за всю ситуацію, але вона дуже кіпішнула. Після того я прийняла рішення, що мене це задрало і змінила номер. Найкраще рішення було. Зараз періодично вмикаю старий номер, але нічого цікавого.
З моїх висновків, чим більше ігнору - тим менше вони можуть вплинути. Бо коли дзвонили хрещеній і вона їх послала. Більше не турбували. А от подружка котра дуже відреагувала, їй ще 15 раз дзвонили. Повертати позику не планую. Бо розумію, що і повісити нову можуть. Та і можливості повернути немає. Бо є інші мфо та банки котрі в пріоритеті повернути. Наразі 6 міс протермінування, у вайбер не пишуть. А на дзвінки на старому номері не відповідаю.

Їх в останню чергу в мене без них 800 тис тіла. А це кріпсі
Мені цей Віталій Віталійович писав. Але не зберіг. І здається навіть кількість контактів була така сама - 47. А це означає що пишуть вони одну й ту ж козу всім, хіба що в кінці суми міняють. Жаль що не зберіг це.

Назад
Угорі