Терор збоку Бітів та Кріпсі, чого чекати далі?

Вліз в кредитну історію минулого року, +-30 мфо, всі закриті. Дякуючи форуму взнав що біт і кріпсі це егроші (які мені попсували добряче нерви). Вирішив їх провчити і взяв на 1.3к $ в них позику. Бідолашні вже 3 місяці мене в смс просять закрити хоча би тіло.
З терору: спам дзівнки мені і певним родичам, з яким я маю спільний бізнес. Але всі вкурсі ще від егроші, тому не звертають увагу.
На рахунок сусідів незнаю, ніколи не жив і не планую жити там де прописаний.

В результаті в мене чуть більше пів року протермінування. Наразі спам зупинився і вже ніхто не замахує, здались бомжі ) Інколи смс приходить з акціями))

Останнє редагування:
Як ведуть себе біти та кріпсі після новин в ТСН? Нічого не змінилось в останні дні? Так і тероризують?

Як ведуть себе біти та кріпсі після новин в ТСН? Нічого не змінилось в останні дні? Так і тероризують?
Кріпсі нічого не змінили, а от біти поки затихли. Але то може просто тиша перед бурею. Я думаю їм до сраки ті новини і та шуміха. Хоча мені сьогодні приходила від бітів смс закрий по акції або твоє оточення та Босс будуть закривати. Так що нічого на них не діє.

Кріпсі нічого не змінили, а от біти поки затихли. Але то може просто тиша перед бурею. Я думаю їм до сраки ті новини і та шуміха. Хоча мені сьогодні приходила від бітів смс закрий по акції або твоє оточення та Босс будуть закривати. Так що нічого на них не діє.
Аналогічне смс за боса сьогодні прийшло, добре що бос солідарний зі мною, йому поx*й на них як і мені )

Не знаю…моїх не турбували
Пару раз мені погрози писали
Може дзвонити і дзвонили….трубку з незнайомих не беру
Протермінування 7 місяців у обох

Не знаю…моїх не турбували
Пару раз мені погрози писали
Може дзвонити і дзвонили….трубку з незнайомих не беру
Протермінування 7 місяців у обох
Оточення взагалі не турбували?

Оточення взагалі не турбували?
Лише 1 людина мені сказзала яку я вказував як контакт при реєстрації анкети.
Але та людина в курсі усієї історії, тому мило їх посилала на усі сторони

Причому, дзвонили кріпсі саме

А біти мене трохи матом крили в меседжері та й усьо

У Вас велике протермінування?

Яке тіло у Вас?
Лише 1 людина мені сказзала яку я вказував як контакт при реєстрації анкети.
Але та людина в курсі усієї історії, тому мило їх посилала на усі сторони

Причому, дзвонили кріпсі саме

А біти мене трохи матом крили в меседжері та й усьо

ділюсь своїм досвідом зараз, маю 60 день протермінування , почали погрожувати що зроблять групу і розішлють фото , написали мамі (прикріплю що, дуже не приємно було звісно..) , поки все… це було пару днів тому , чого чекати далі? за цей період ніхто крім мами не жалівся на їх терор, допомогло також те (на мою думку) , що я видалила вайбер , що буде далі не відомо

Вкладення

• IMG_0424.webp
    IMG_0424.webp
    13.5 Кб · Перегляди: 121
ділюсь своїм досвідом зараз, маю 60 день протермінування , почали погрожувати що зроблять групу і розішлють фото , написали мамі (прикріплю що, дуже не приємно було звісно..) , поки все… це було пару днів тому , чого чекати далі? за цей період ніхто крім мами не жалівся на їх терор, допомогло також те (на мою думку) , що я видалила вайбер , що буде далі не відомо
уже 100 тем по ним, вот все, что там написало могут прислать, а могут и не кому кроме мамы не писать. Пусть вообще не отвечает. Реакции должно быть 0

Давно не оновлював статус по крипто позиках тут приблизно 5 місяців протермінувавння дзвінків менше але інколи прориваються кріпсі аропонує 525 $ за 31 000 , бітів не чути та не видно
Нна днях доречі з зеком колектором кроіпсі чи може бітів . з хриплим голоском вийшов кумедний діалог:
- ...... , возращай долг ..........
- Вибачте кому?
- У каво брал
- У мене більше 20 договорів , назвіться будь ласка , та назвіть компанію
- Мать ........ пі піпі . Возращай имущество....
- Имущество чи долг ?
- ....... Ты знаеш.....
- і Скільки я маю повернути Вам?
- не знаю ........ меня попросили передать тебе ...............
- Тобто Вам просто наказали позагравати до мене своїм хриплим і сексуальним голосом ?)))))
- ..................................... під........................................................
- А ще можна, я починаю збуджуватись
тут він просто переходить на писк і кидає слухавку

знайшли багато кого , навіть незнайомих мені людей , поскаржилось десь 20 людей , фото з паспортом слали розказували що я боржник ,

вказав головним контактом їх , вмовляли колег та керівництво мене звільнитили , одним словом імпровізували )
Через скільки часу притихли?

Йой, так довго. У мене почався терор з вівторка. Дістають колег по роботі, маму, родичів колишнього чоловіка. То це ще все буде тривати аж 4 місяці🤕

Йой, так довго. У мене почався терор з вівторка. Дістають колег по роботі, маму, родичів колишнього чоловіка. То це ще все буде тривати аж 4 місяці🤕
Цe не нон стоп бувають перерви та зміна тактики

Пам'ятаю, як у 2018 набралася тих займав, як собака бліх. Але такого не було ніколи. Дзвонили до мами, погрожували, що розішлють фото. Але, щоб хтось за мене сплачув борг, такого й близько не було. І такої нецензурної лексики теж. Найадекватніші були мікрокеш. Я на них забила. Нещодавно згадала, то з 2500 висить 3400. Оформила реструктуризацію, оплачую по трохи.

Всі інші МФО легальні і можуть подати до суду , а крипто позикам лишається тільки залякувати та нецензурно висловлюватись , іншого важеля впливу вони немають

В мене протермінування в кріпсі як мені сказали 14днів так дзвонять батьку (ще йому прислали фото з паспортом)і сестрі і в перший день обіцяли що подзвонять жінці,але дзвінків так і не має,друзям і колег не дзвонять ,але увесь сюр даної моєї історії в тому що я не реєструвався навіть в них і номер на який оформлено ту позику в мене немає з листопада 22 року так як телефон відібрали феси які окупували моє місто,усі родичі знають що того номеру немає тому від незнайомих номерів трубку не беруть,але от цікаво як на мене могли повісити цю позику ,в 20-21 роках брав позики в монєтка так начебто і кредиткасса, теж усе було там оформлено на старий номер телефону і там все закрито вже більше ніж як 4 роки

Назад
Угорі