Можливо, але не у моєму випадку, ну або мені просто пощастило

Кредити в Бітів і у Єгроші вісять із початку червня. Оформляв через додатки, але не надав доступу до контактів. Не було(і надіюсь не буде) жодних дзвінків за цей час ні до родичів ні до сусідів ні до когось із оточення. Єгроші вже продали до кредитпромінвест, які поки що хочуть трохи більше тіла, але я не поспішаю

Колли, доречі, теж телефонують тільки мені і інколи запускають на декілька хвилин робота поспамити. Ну а біти на початковому етапі протермінування, дуже погрожували "обдзвоном" всіх, в тому числі і роботодавця, але зупинилось все на мені

Зараз інколи телефонує бот із текстом, - ваше оточення постійно слухає про вас і про ваші борги! Сплатіть борг негайно!

Не знаю чи взагалі буду платити хоча би тіло Бітам

Доречі, думаю мене врятувало ще те, що я не веду активних аккаунтів і соцмережах. Хоча мій фейсбук, за останні 2 місяці, намагались зламати разів 20, певно це Біти хочуть щось на копати

В базах даних я теж багато де є, бо в 20-21 році брав майже в усіх МФО, що тоді існували, плюс приват та моно. Як бачите, мене не навчило і я знову вліз в це лайно