nata234
Only read
- Дописи
- 192
- Реакції
- 85
- Бали
- 68
nata234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте, що створюю нову тему!!!!
Це дуже терміново!
Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)
Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко
Це дуже терміново!
Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)
Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко