Терміново!!! Терміново!!!!!

• Автор теми Автор теми nata234
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 81
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

nata234

Only read
Дописи
192
Реакції
85
Бали
68
nata234 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вибачте, що створюю нову тему!!!!
Це дуже терміново!
Історія не моя, а подружки, !!!!так як швидко гроші я не маю!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)

Народ походу діла записи відео буду скидати!!!!
Зараз вони поїхали в швидко гроші виясняти, що це було?!
Порадьте що робити????????????????????????????!
Народ вибачте не всі розділові знаки, так як писала швидко

Це дуже терміново!
дзвонить тільки що в істериці, треба ваша порада, її чомусь заблокували тут на форумі!!
Її мама(її називатимЯНА) намає кредит в швидко гроші, там прострочка, так як мама була на заробітках за кордоном, вчора тільки приїхала) сьогодні ці йолупи(швидко гроші) дзвонять до Яниної мами (бабулічка уже старенька) і представляються що вони якоби з якоїсь доставки і бабулічці потрібно оплатити замовлення своє доньки Яни і називають суму боргу , бабуся питає,що за замовлення, вони кажуть надгробні вінки... І тим часом до хати підїжає машина, а на машині 3 надгробні вінки, дзвонить жінка з ШГ і питає "ну що переконалися!???" бабулічці погано так як уже старенька)

Похоже на вброс, но ждём видео\фото.
Покупать венки, шг, тратить деньги..такое...
Не хотел оскорбить\обидеть.
Если правда, можно писать заяву.

Це дуже терміново!

да ну.... а с какого города подруга?

Я в шоке!

Ого... Ну будем ждать видео...

Можу в лк скинути силку в інстаграм, і самі спитаєте, я тож не особо вірила, но істерика її
Ого... Ну будем ждать видео...
Я тоже жду, як і ви)
Я тож сказала, що в поліцію треба іти раз таке було) в мене в самої 18 МФО, но ШГ немає

месткомовка Шурочка дергает цветы из Бубликова и дарит женщинам.
а если честно я бы доставку не отпускала до приезда полиции. и пусть она с ними разбирается кто это заказал.

Можу в лк скинути силку в інстаграм, і самі спитаєте, я тож не особо вірила, но істерика її

Я тоже жду, як і ви)
Я вас просила посилання на профіль подруги на форумі.За щось її заблокувал ж. І ще раз уточнюю. Ви особисто її знаєте цю людину? Історія справді не дуже правдоподібна. Але,якщо це правда,тут потрібно підключати поліцію терміново.Однозначно. А цих виродків шг пора ізолювати від людей. Як тих тварин відловлювати по одному та ізолювати.

Ольшанська Аліна

Это уже уголовка. Прямая угроза жизни. Если есть видео фото и все остальное в полицию в прокуратуру идти обязательно и писать заявы на всех... П***ры уже переходят все границы. Но скорее очередной выброс, привет каллам

именно из-такой херни-туфты, я когда нашла форум ещё ранней осенью, вышла из него через пять минут и в следующий раз зашла аж в феврале, после промывки мозгов толковым коллегой и ютубными беседами с калами, за это время мфошек добавилось вдвое как и долг другу!

+380730511698. Ось номер телефону!!!!
Вона вам сама розкаже!

именно из-за такой херни-туфты, я когда нашла форум ещё ранней осенью, вышла из него через пять минут и в следующий раз зашла аж в феврале, за это время мфошек добавилось вдвое как и долг другу!

Это уже уголовка. Прямая угроза жизни. Если есть видео фото и все остальное в полицию в прокуратуру идти обязательно и писать заявы на всех... П***ры уже переходят все границы. Но скорее очередной выброс, привет каллам
Я написала номер телефону!!!
Як Звати знайому, можу ще силку в інстаграм скинути

Я не кал (Боже упаси)
Я сама в 18 МФО торчу)
На 60000 тільки тіло, можу список скинути!!!
Вона поліції розповіла????Для чого нам її розповіді???
Так я їй тоже кажу іди в поліцію пиши заяву!!!!!!!!!

Я написала з Аліниних слів!,
Можливо в когось подібна ситуація була

аж инет мля завис, уже посты дублирует ))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі