Щоденник Термін дії кредитного договору 3 роки. Що далі?

• Автор теми Автор теми Yarka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Yarka

Форумчанин
Дописи
349
Реакції
148
Бали
5125
Yarka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Цього літа у мене по всіх МФО термін дії договору буде становити 3 роки, у деяких уже минуло 3 роки... Вже є 3 вп... Підозрюю, що будуть ще?. Цікавить наступне: що ж буде з тими МФО, точніше з моїми кредитами там, якщо минуло 3 роки? Чого очікувати? Які саме МФО у мене є вже навіть точно не згадаю...

Усім привіт. Цього літа у мене по всіх МФО термін дії договору буде становити 3 роки, у деяких уже минуло 3 роки... Вже є 3 вп... Підозрюю, що будуть ще?. Цікавить наступне: що ж буде з тими МФО, точніше з моїми кредитами там, якщо минуло 3 роки? Чого очікувати? Які саме МФО у мене є вже навіть точно не згадаю...
Добрый). Как правило за такой период происходит переуступки факторам, а то и не раз.... А те в свою очередь интенсивно клепают надписи.

Kradotka5656, от у мене вже є 3 вп. Один напис знесено в суді, другий - ще в суді. Мандраж щодня такий, що жесть. Цікаво, скільки ще буде тих написів і чи діє на калів термін дії кредитного договору?...

Kradotka5656, от у мене вже є 3 вп. Один напис знесено в суді, другий - ще в суді. Мандраж щодня такий, що жесть. Цікаво, скільки ще буде тих написів і чи діє на калів термін дії кредитного договору?...
На вопрос сколько их ещё будет вам точно никто не ответит. Время покажет! На сколько я понимаю то они выкупают сам долг и как бы здесь срок действия первичного договора теряет силу, если действительно была переуступки долга. Как то в начале моего пути на форуме Mercato® давал ссылку на видео, где очень много рассказывается о переуступке.
Чичас он подтянеться и поправит меня)

В суд не підуть з протермінованим ТПД (бо не логічно, ніби), а от надписи їх головна зброя поки.

Mramor, а я вже було надіялася, що мене списали , як неплатоспроможного боржника. Аж ні, 3 виконавчих провадження(((

Mramor, а я вже було надіялася, що мене списали , як неплатоспроможного боржника. Аж ні, 3 виконавчих провадження(((
Та кожен надіється))
Але, як то кажуть, все, що дається людині по життю, їй по силам.

Як на мене, краще боротись з написами, ніж з раком (не дай, Боже?).

Mramor, тут ви праві на 100%! Але не знаю чи вистачить в мене сил боротися з тими надписами( якщо вони підуть один за одним)...

Mramor, тут ви праві на 100%! Але не знаю чи вистачить в мене сил боротися з тими надписами( якщо вони підуть один за одним)...
Не нужно гадать. Проблемы нужно решать по мере их поступления.

Внутрішній настрой - велика штука.
Все починається з голови.

Раніше реєстр мною взагалі не моніторився, після першого напису моніторився щоденно. Виникло відчуття неспокою, тривожності, не комфорту і якоїсь хворої одержимості.
Зараз відвідую реєстри раз на тиждень, відмічаючи дату перевірки в календарі, бо можна ж закрутитись (і не катую себе, і раптом що, маю час на подачу до суду).

Тому не думайте маніакально про ті надписи. Чому бути, того не уникнути. А час = життя невпинно йде...

Kradotka5656, все правильно відчуваєте)))
Має прийти зарплата, боюся, щоб встигла зняти. Знаєте, із 3 вп, лише один виконавець заблокував рахунки( державний виконавець!). Щоправда, після заяви і довідки з банку розблокувала одразу усі( але я два рази до неї ходила, і це зайняло десь тиждень часу(((. Тому чомусь такий мандраж почався ...
Mramor, от мене цікавить Мілоан і Манівео. Вони самі робили ті надписи, чи вже кали після продажу? І яка прострочка була? Дякую ?

Kradotka5656, все правильно відчуваєте)))
Має прийти зарплата, боюся, щоб встигла зняти. Знаєте, із 3 вп, лише один виконавець заблокував рахунки( державний виконавець!). Щоправда, після заяви і довідки з банку розблокувала одразу усі( але я два рази до неї ходила, і це зайняло десь тиждень часу(((. Тому чомусь такий мандраж почався ...
Mramor, от мене цікавить Мілоан і Манівео. Вони самі робили ті надписи, чи вже кали після продажу? І яка прострочка була? Дякую ?
Факторингові.
2,5 роки протерміновка.

У жовтні теж буде 3 роки по усім МФО, але мене це не заспокоює. Форумчани пишуть, що ліплять надписи і на 4-му році, і на 5-му, і на 7-му році протерміновки.

Назад
Угорі