Leona
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12220
- Реакції
- 21174
- Бали
- 7215
Leona не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А як же ж ,,кращє буть самій,чим з ким попало спать?''
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А як же ж ,,кращє буть самій,чим з ким попало спать?''
Якийся лантух на себе натягнула
Моя мала приїхала до мене на свято йти разом до церкви і вділа такє довгу чорну сукню,така закрита вся,пінжак,а розріз-від пояса. Ледь вмовила булавочкою защибнути,бо ціла нога наружу,щє й вся тату покрита. Кажу:взаду колготи грязні,а вона:то татуіровкиЯкийся лантух на себе натягнулаНа Паску одіця саме вогонь. Ще каклєт нехай візьме освяте...
В батюшки стрес буде від такого одіяніяМоя мала приїхала до мене на свято йти разом до церкви і вділа такє довгу чорну сукню,така закрита вся,пінжак,а розріз-від пояса. Ледь вмовила булавочкою защибнути,бо ціла нога наружу,щє й вся тату покрита. Кажу:взаду колготи грязні,а вона:то татуіровки
Так ми ж булавкою прихватили,і собаку не брали,а люди були з собаками. Бачив,в телеграмі як мужик собаку посвятив? А біля нас не в цьому році,раніше,тьотя стояла,вона собаку в в куртку запхала на грудях,і посвятилаВ батюшки стрес буде від такого одіянія![]()
Якось сумно... і погода фе...Так ми ж булавкою прихватили,і собаку не брали,а люди були з собаками. Бачив,в телеграмі як мужик собаку посвятив? А біля нас не в цьому році,раніше,тьотя стояла,вона собаку в в куртку запхала на грудях,і посвятила
Ми свого не брали,бо він би там біля кожного кошика лапу задирав
А може і вкрав би шо
Ти шо,погодка супер! А сумно,бо в тебе весняна хандра. Чого ? От мені купили костюма на весілля,в національному стилі. Оплатили,на тему,прийшли,в там не блуза, невеличка серветка з кнопочкою. А тищу віддали. І костюма нема і тищі нема. ПрикіньЯкось сумно... і погода фе...
Може ще прийде. Ви нічого не замовляли крім того костюма?Ти шо,погодка супер! А сумно,бо в тебе весняна хандра. Чого ? От мені купили костюма на весілля,в національному стилі. Оплатили,на тему,прийшли,в там не блуза, невеличка серветка з кнопочкою. А тищу віддали. І костюма нема і тищі нема. Прикінь
Нє,спідниця ж,в замість кофти-ганчірочка з кнопочкою ,жулікіМоже ще прийде. Ви нічого не замовляли крім того костюма?
Інколи вони одну посилку на пару раз ділять.
Мені казали що тему то розводілово. Але серветка замість касцюма це жорстокоТи шо,погодка супер! А сумно,бо в тебе весняна хандра. Чого ? От мені купили костюма на весілля,в національному стилі. Оплатили,на тему,прийшли,в там не блуза, невеличка серветка з кнопочкою. А тищу віддали. І костюма нема і тищі нема. Прикінь
І ти корм котам там замовляєш?Може ще прийде. Ви нічого не замовляли крім того костюма?
Інколи вони одну посилку на пару раз ділять.