Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20260331_083753_736.webp
А як же ж ,,кращє буть самій,чим з ким попало спать?''

Якийся лантух на себе натягнула:) На Паску одіця саме вогонь. Ще каклєт нехай візьме освяте...
Моя мала приїхала до мене на свято йти разом до церкви і вділа такє довгу чорну сукню,така закрита вся,пінжак,а розріз-від пояса. Ледь вмовила булавочкою защибнути,бо ціла нога наружу,щє й вся тату покрита. Кажу:взаду колготи грязні,а вона:то татуіровки

Моя мала приїхала до мене на свято йти разом до церкви і вділа такє довгу чорну сукню,така закрита вся,пінжак,а розріз-від пояса. Ледь вмовила булавочкою защибнути,бо ціла нога наружу,щє й вся тату покрита. Кажу:взаду колготи грязні,а вона:то татуіровки
В батюшки стрес буде від такого одіянія:)

В батюшки стрес буде від такого одіянія:)
Так ми ж булавкою прихватили,і собаку не брали,а люди були з собаками. Бачив,в телеграмі як мужик собаку посвятив? А біля нас не в цьому році,раніше,тьотя стояла,вона собаку в в куртку запхала на грудях,і посвятила

Ми свого не брали,бо він би там біля кожного кошика лапу задирав

А може і вкрав би шо

Так ми ж булавкою прихватили,і собаку не брали,а люди були з собаками. Бачив,в телеграмі як мужик собаку посвятив? А біля нас не в цьому році,раніше,тьотя стояла,вона собаку в в куртку запхала на грудях,і посвятила

Ми свого не брали,бо він би там біля кожного кошика лапу задирав

А може і вкрав би шо
Якось сумно... і погода фе...

Якось сумно... і погода фе...
Ти шо,погодка супер! А сумно,бо в тебе весняна хандра. Чого ? От мені купили костюма на весілля,в національному стилі. Оплатили,на тему,прийшли,в там не блуза, невеличка серветка з кнопочкою. А тищу віддали. І костюма нема і тищі нема. Прикінь

Ти шо,погодка супер! А сумно,бо в тебе весняна хандра. Чого ? От мені купили костюма на весілля,в національному стилі. Оплатили,на тему,прийшли,в там не блуза, невеличка серветка з кнопочкою. А тищу віддали. І костюма нема і тищі нема. Прикінь
Може ще прийде. Ви нічого не замовляли крім того костюма?
Інколи вони одну посилку на пару раз ділять.

Мені казали що тему то розводілово. Але серветка замість касцюма це жорстоко:)

Може ще прийде. Ви нічого не замовляли крім того костюма?
Інколи вони одну посилку на пару раз ділять.
І ти корм котам там замовляєш?

Блудник, так,я щє хотіла вазон на пол,в мене фікус вже як дерево,хочу на пол вже поставить,мала каже:я тобі замовлю,прийшов,а вазон розміром з чашку.ну той хоть шось не дорого

Назад
Угорі