Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20251202_154624_303.webp

В якого Рому тут не видно?
Тссс.. тихенько.
Автора теми, Терентія Нікіфоровича звати Роман.

То в жіночки мабуть ельцгеймер:)
Просто Даша давно не заходила.
І в неї все чудово здоров'ям, вона молода і красива мамочка.

Тссс.. тихенько.

Та ми ж того всього не знаємо, молода і здорова то добре.

Тссс.. тихенько.

Хто такий Рома ми знаємо,і всякє разне тоже знаємо,просто так під картинкою:Рому,от я і озадачилася.
Якщо вона молода і красива,то нащо вона себе називає ,,вихователь,,

Хто такий Рома ми знаємо,і всякє разне тоже знаємо,просто так під картинкою:Рому,от я і озадачилася.
Якщо вона молода і красива,то нащо вона себе називає ,,вихователь,,
Ну що красива це мабуть Ксюхен сама так вирішила, типу жіноча солідарність. Ну оте ото: привіт красунечка чмокі чмокі:)

Ну що красива це мабуть Ксюхен сама так вирішила, типу жіноча солідарність. Ну оте ото: привіт красунечка чмокі чмокі:)
От згадала:мене батьки вітали з днем народження,і каже одна мама:в вас усе в міру,в міру добра,в міру строга,в міру красива. Я прифігєла,я ж вважала,що я сама красива,так що не завжди жіноча солідарність спрацьовує

От згадала:мене батьки вітали з днем народження,і каже одна мама:в вас усе в міру,в міру добра,в міру строга,в міру красива. Я прифігєла,я ж вважала,що я сама красива,так що не завжди жіноча солідарність спрацьовує
Які не порядні батьки, ти сама красива, навіть не сумнівайся

IMG_20251117_042533.webp

От падла-в міру хамка:)

Назад
Угорі