Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В якого Рому тут не видно?
То в жіночки мабуть ельцгеймерВ якого Рому тут не видно?
Це якась колега моя,то не дивноТо в жіночки мабуть ельцгеймер![]()
Тссс.. тихенько.В якого Рому тут не видно?
Просто Даша давно не заходила.То в жіночки мабуть ельцгеймер![]()
Та ми ж того всього не знаємо, молода і здорова то добре.Тссс.. тихенько.
Автора теми, Терентія Нікіфоровича звати Роман.
Просто Даша давно не заходила.
І в неї все чудово здоров'ям, вона молода і красива мамочка.
Хто такий Рома ми знаємо,і всякє разне тоже знаємо,просто так під картинкою:Рому,от я і озадачилася.Тссс.. тихенько.
Автора теми, Терентія Нікіфоровича звати Роман.
Просто Даша давно не заходила.
І в неї все чудово здоров'ям, вона молода і красива мамочка.
Ну що красива це мабуть Ксюхен сама так вирішила, типу жіноча солідарність. Ну оте ото: привіт красунечка чмокі чмокіХто такий Рома ми знаємо,і всякє разне тоже знаємо,просто так під картинкою:Рому,от я і озадачилася.
Якщо вона молода і красива,то нащо вона себе називає ,,вихователь,,
Вона час від часу виставляє свої фото.Ну що красива це мабуть Ксюхен сама так вирішила, типу жіноча солідарність. Ну оте ото: привіт красунечка чмокі чмокі![]()
Не бачив, тому не можу сказатиВона час від часу виставляє свої фото.
От згадала:мене батьки вітали з днем народження,і каже одна мама:в вас усе в міру,в міру добра,в міру строга,в міру красива. Я прифігєла,я ж вважала,що я сама красива,так що не завжди жіноча солідарність спрацьовуєНу що красива це мабуть Ксюхен сама так вирішила, типу жіноча солідарність. Ну оте ото: привіт красунечка чмокі чмокі![]()
Які не порядні батьки, ти сама красива, навіть не сумнівайсяОт згадала:мене батьки вітали з днем народження,і каже одна мама:в вас усе в міру,в міру добра,в міру строга,в міру красива. Я прифігєла,я ж вважала,що я сама красива,так що не завжди жіноча солідарність спрацьовує
От падла-в міру хамкаОт згадала:мене батьки вітали з днем народження,і каже одна мама:в вас усе в міру,в міру добра,в міру строга,в міру красива. Я прифігєла,я ж вважала,що я сама красива,так що не завжди жіноча солідарність спрацьовує
Точно!От падла-в міру хамка![]()
То вона від заздрощівЯкі не порядні батьки, ти сама красива, навіть не сумнівайся
![]()