Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Порода-метис,не поранивсЯ,інша якась причина,тре слать аналіз,чи шо,сказали алергія так виражається на їжу

Спитали:чим годуєте? Кажу:відходами з садочка. Подивилися як на душевно хвору

Дуже багато котлет з'їв курячих,може,через це

Усім привіт і не хворійте

IMG_20250811_090223.webp

Це він тут до ,Зара лапи замотані,ношу на руках
Песик гарний. Мені подобається.

Дивні люди, з приводу відходів з садочка...

Там міг бути вовк))

Песик гарний. Мені подобається.

Дивні люди, з приводу відходів з садочка...

Там міг бути вовк))
Чого,тре того леопарда туди,де Ода на три кола схуд

Може вони думають, що Леона котлеток дітям не дає, а забирає Річику.

IMG_20250809_113737_444.webp
Шо говориш такє,кого не дають,одходи,це те,що викидають,каструлями кожен день викидаємо

Mishanja, от і я не розумію,чого собачкє не можна кашку,та вчора знову лапу далі різали,щє більше посиніло,розпухло,ну вроді,вимили два остюка

Останнє редагування:
Чого,тре того леопарда туди,де Ода на три кола схуд

Шо говориш такє,кого не дають,одходи,це те,що викидають,каструлями кожен день викидаємо

Mishanja, от і я не розумію,чого собачкє не можна кашку,та вчора знову лапу далі різали,щє більше посиніло,розпухло,ну вроді,вимили два остюка
Не всякую кашу можно собакам, ну и индивидуальную реакцию никто не отменял.
К нам куча народу приходит с аллергиями у котов и срьак

Leona, я добре знаю, які у вас дітки в садку і що це корекційний садик, діти приходять з своєю їжею, в вашу не хочуть їсти, ваша їжа їм не звична. Це такі дітки.
Але ветеринар цього не знає.

IMG_20250811_234638_840.webp

Leona, я добре знаю, які у вас дітки в садку і що це корекційний садик, діти приходять з своєю їжею, в вашу не хочуть їсти, ваша їжа їм не звична. Це такі дітки.
Але ветеринар цього не знає.

IMG_20250811_234638_840.webp
Ветеринар хай лапи лікує,а не садіковську їжу обмірковує

Слухай,котлет набрався тазік,а біля парадного живе ворона з пораненим крилом,ну,думаю, винесу їй,повикидала біля дерева. Понабігои ті ворони,розібрали ті котлети і в калюжі вимачували -солоні, мабуть ,для них

Ветеринар хай лапи лікує,а не садіковську їжу обмірковує

Слухай,котлет набрався тазік,а біля парадного живе ворона з пораненим крилом,ну,думаю, винесу їй,повикидала біля дерева. Понабігои ті ворони,розібрали ті котлети і в калюжі вимачували -солоні, мабуть ,для них
Наші лікарняні ворони лишню їжу ховають про запас. Що там під листям з котлетами буде навіть думати не хочу.
Наш двірник постійно підгодовує випавших з гнізда вороненят. Приносить їм навіть сосиски.

Наші лікарняні ворони лишню їжу ховають про запас. Що там під листям з котлетами буде навіть думати не хочу.
Наш двірник постійно підгодовує випавших з гнізда вороненят. Приносить їм навіть сосиски.
Може там їх ще патологоанатом підкормлює?

Ну ворони ж і харчуються в основному мертвим мясом.
Два мужика на стоянці поставили ноут бук на капот,відкрили,шось дивилися,і тут їм ляп -криса впала прям на клавіатуру. Піднімають голови-ворона сидить на проводах,переживає.

Усім доброго ранку🥰☀️❤️

Два мужика на стоянці поставили ноут бук на капот,відкрили,шось дивилися,і тут їм ляп -криса впала прям на клавіатуру. Піднімають голови-ворона сидить на проводах,переживає.

Усім доброго ранку🥰☀️❤️
Ворона переживала, що мужики дохлого щура з'їдять?

IMG_20250812_194649_336.webp

Ворона переживала, що мужики дохлого щура з'їдять?

IMG_20250812_194649_336.webp
Ну да,я сьогодні винесла хліб,ворони як полетіли до того дерева,де котлети кидала,в я його понесла до другої мусорки,отак,хай політають

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Назад
Угорі