Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та потроху,сам як?Привіт, народ. Як тут у вас справи?
Таке...якась загальна усталість, хочеться відійти, відпочити трохи від суєти жітєйскоїТа потроху,сам як?

От на рахунок відійти не поняла,куди ти хочеш відійти?Таке...якась загальна усталість, хочеться відійти, відпочити трохи від суєти жітєйскої
— Ало, це швидка?
— так
— приїжджайте будь ласка скоріше, в моєї дружини "білочка"
— а як ви дізналися?
— та по стінах коні бігають, амвона їх не бачить)))
Точно! Мені як сказали :женщина,отойдите!-ото був стрес . А мама моя каже,що шок був коли в трамваї контролер пройшов мимо і не сказав :ваш талончик
Нікого не слухай. Ти маєш стільки років, на скільки себе відчуваєш. Інколи дивишся, молода людина, а насправді ходячий труп, ніякої життєвої енергії, справжнє зомбі.Я собі ходжу думаю,що я девушка,а в кафе зняли мої пляскі і мені прислали-капець
Оце я Розумію,в то :зуби,палки,протезиНікого не слухай. Ти маєш стільки років, на скільки себе відчуваєш. Інколи дивишся, молода людина, а насправді ходячий труп, ніякої життєвої енергії, справжнє зомбі.
![]()
Смішно, але правда в тому, як швидко пролітає життя
Тіпа так "відійти", теж саме що відпочити)От на рахунок відійти не поняла,куди ти хочеш відійти?
Усім привіт,як погодка?
А я зрозумів, що щось не те, коли діти в селі почали здороватися зі мною на вулиці "доброго дня"))Точно! Мені як сказали :женщина,отойдите!-ото був стрес .
В в нас погодка котрий день:грім гримить,лівняка ллєСмішно, але правда в тому, як швидко пролітає життя
Тіпа так "відійти", теж саме що відпочити)
Привітв мене сьогодні погода чудова. Тепло, але не жарко, вітерець є, хмари є.
А я зрозумів, що щось не те, коли діти в селі почали здороватися зі мною на вулиці "доброго дня"))
І це було років 10 назад))
Це ж можуть кабачки погнити, чи ти не садила?))В в нас погодка котрий день:грім гримить,лівняка ллє
Так вона в квартирі живе, хіба на балконіЦе ж можуть кабачки погнити, чи ти не садила?))
Я здогадувався. Але може є один кабачок, як квітка. І вона за ним доглядаєТак вона в квартирі живе, хіба на балконі![]()