Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20250722_092831_933.webp

Та потроху,сам як?
Таке...якась загальна усталість, хочеться відійти, відпочити трохи від суєти жітєйскої:boredom:

— Ало, це швидка?
— так
— приїжджайте будь ласка скоріше, в моєї дружини "білочка"
— а як ви дізналися?
— та по стінах коні бігають, амвона їх не бачить)))

Таке...якась загальна усталість, хочеться відійти, відпочити трохи від суєти жітєйскої:boredom:

— Ало, це швидка?
— так
— приїжджайте будь ласка скоріше, в моєї дружини "білочка"
— а як ви дізналися?
— та по стінах коні бігають, амвона їх не бачить)))
От на рахунок відійти не поняла,куди ти хочеш відійти?

Усім привіт,як погодка?

Точно! Мені як сказали :женщина,отойдите!-ото був стрес . А мама моя каже,що шок був коли в трамваї контролер пройшов мимо і не сказав :ваш талончик

Я собі ходжу думаю,що я девушка,а в кафе зняли мої пляскі і мені прислали-капець

Я собі ходжу думаю,що я девушка,а в кафе зняли мої пляскі і мені прислали-капець
Нікого не слухай. Ти маєш стільки років, на скільки себе відчуваєш. Інколи дивишся, молода людина, а насправді ходячий труп, ніякої життєвої енергії, справжнє зомбі.

IMG_20250729_024622_682.webp

Нікого не слухай. Ти маєш стільки років, на скільки себе відчуваєш. Інколи дивишся, молода людина, а насправді ходячий труп, ніякої життєвої енергії, справжнє зомбі.

IMG_20250729_024622_682.webp
Оце я Розумію,в то :зуби,палки,протези

Смішно, але правда в тому, як швидко пролітає життя

От на рахунок відійти не поняла,куди ти хочеш відійти?

Усім привіт,як погодка?
Тіпа так "відійти", теж саме що відпочити)

Привіт:-) в мене сьогодні погода чудова. Тепло, але не жарко, вітерець є, хмари є.

Точно! Мені як сказали :женщина,отойдите!-ото був стрес .
А я зрозумів, що щось не те, коли діти в селі почали здороватися зі мною на вулиці "доброго дня"))

І це було років 10 назад))

Смішно, але правда в тому, як швидко пролітає життя

Тіпа так "відійти", теж саме що відпочити)

Привіт:-) в мене сьогодні погода чудова. Тепло, але не жарко, вітерець є, хмари є.

А я зрозумів, що щось не те, коли діти в селі почали здороватися зі мною на вулиці "доброго дня"))

І це було років 10 назад))
В в нас погодка котрий день:грім гримить,лівняка ллє

Назад
Угорі