Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Після 12 роб.годин))

Мужик з Луганська 5 країн обійшов, щоб злиняти :)

Вобщем, народ. Всім хто переживав за мою зп, не спав ночами:yes2: повідомляю, все вирішилося. Помилку допустили.

Сьогодні мають нарахувати, то ж все ок.

Я тут навіть дізнався про одне озерце, здається приватне, і дозвіл там не треба. Булочки дають, то ж можливо скоро і я піду порибалити :loveis:
Не спали всі)))
Тут багато рибаків на форумі,ще треба тему про них,хто на що ловить і чим прикормлює )Я опариші хотіла виростити,ригали всі 😂

Не спали всі)))
Тут багато рибаків на форумі,ще треба тему про них,хто на що ловить і чим прикормлює )Я опариші хотіла виростити,ригали всі 😂
Навіть не знаю,що на це сказать,я,мабуть,не дозволила б своїм дітям опариші розводить. Но вони і не збирались,якщо чесно.

Привіт

Навіть не знаю,що на це сказать,я,мабуть,не дозволила б своїм дітям опариші розводить. Но вони і не збирались,якщо чесно.

Привіт
У нас ораришів продають стаканчиками. Вони в такій великій коробці повзають. Там де я беру корм котикам половина магазину для рибаків. От я поки черга йде, ходжу на черв'ячків любуюсь.

У нас ораришів продають стаканчиками. Вони в такій великій коробці повзають. Там де я беру корм котикам половина магазину для рибаків. От я поки черга йде, ходжу на черв'ячків любуюсь.
Я ж кажу,що ти альтруїстка

Опариші в стаканчіку

Навіть не хочу. Про такє думати,така смачна 🍫 була

Хіба можна шоколад в похилому віці? Салатик і вівсянку їж:)
Хороший шоколад, ще нікому не пошкодив.
IMG-efe53d5ecb1894f702ab00b6d4d0c343-V.webp

Хіба можна шоколад в похилому віці? Салатик і вівсянку їж:)
В похилому віці тільки 🍫 і можна. Салатік і вівсянку сам їж,щоб гарно виглядати,а я вже роблю що захочу

Ух ты, какие люди!:luboff:Та потихоньку...а ты как?
Привет

Не спали всі)))
Шкода, що тут немає такої кнопки, щоб всіх чимось пригостити))

А ідея за тему про рибалку хороша :good:

Я такого не говорив, то ви нафантазували з своїх книжок певно:) айкос то також зло. Діти ще не відучили?

Шкода, що тут немає такої кнопки, щоб всіх чимось пригостити))

А ідея за тему про рибалку хороша :good:
І пригощати ідея гарна

Я такого не говорив, то ви нафантазували з своїх книжок певно:) айкос то також зло. Діти ще не відучили?
Айкос не зло,то така палочка із паром. Які діти відчули!? Мої? То вони мені подарували

І пригощати ідея гарна

Айкос не зло,то така палочка із паром. Які діти відчули!? Мої? То вони мені подарували
Добрі діти. Мамі здоровя бажають:) сьогодні ж пятниця 13. Коньячок на лисій горі пєте?:vedma:

Назад
Угорі