Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хах... реалии современной жизни: кудыть ни ткнись — вёзде дурят)))
В мене один календарик в телефоні з неділі починається
Теж...В мене один календарик в телефоні з неділі починається![]()
Это просто местный колорит. Не помню то ли в США толи где но там так неделя и начинается. Не с пн.В мене один календарик в телефоні з неділі починається![]()
Теж...
Колорит колоритом,але коли рахуєш,коли вихідний і не співпадає число з днем тижня....Это просто местный колорит. Не помню то ли в США толи где но там так неделя и начинается. Не с пн.
Таке буває у людей, що ночами працюють. Інколи не дні тижня путаєш, а і місяць.Колорит колоритом,але коли рахуєш,коли вихідний і він не співпадає число з днем тижня....
Вже 22 роки нічнихТаке буває у людей, що ночами працюють. Інколи не дні тижня путаєш, а і місяць.
В північній Америці неділя перший день тижня досі рахується.В мене один календарик в телефоні з неділі починається![]()
Можно поменять в настройках, но нужно поиграться, да и не везде естьВже 22 роки нічних
А ще й календар з неділі![]()
Змінила. Тепер з понеділкаМожно поменять в настройках, но нужно поиграться, да и не везде есть
Я хз чи місцевийЭто просто местный колорит. Не помню то ли в США толи где но там так неделя и начинается. Не с пн.
Не знаю-не знаю. Вот мужской — точно с пятницы начинается)))Я хз чи місцевий, просто жіночий календар
![]()
Що це в тебе кругом одні кашаки?Доброго ранку
![]()
Я думав обовязок одруженого це вчасно вставляти і витягатиНі, це священний обов'язок кожного одруженого чоловіка. Вибити коврик і винести сміття.
Що саме вставляти?Я думав обовязок одруженого це вчасно вставляти і витягати