Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2548
- Реакції
- 3606
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брудну білизну в пральну машину звісноЩо саме вставляти?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Брудну білизну в пральну машину звісноЩо саме вставляти?
Тому що я "полоумна кошатниця"Що це в тебе кругом одні кашаки?
І багато звірів тих у тебе?Тому що я "полоумна кошатниця"
Що саме вставляти?

3 кішки і один кіт. Всі дворяни.І багато звірів тих у тебе?
Я значить погано вихована?
Я ж про "шо вставлять".Я значить погано вихована?
Я ж тільки уточнила.
Дворяни це типу як аристократи?3 кішки і один кіт. Всі дворяни.
Я значить погано вихована?
Я ж тільки уточнила.
Ось і не вгадав. Дворянин, це звичайний вуличний кіт, з двору.Дворяни це типу як аристократи?і весь час в квартирі? Це ж мабуть запах присутній...
І хто ж тебе так образив що ти скільки котів завела?Ось і не вгадав. Дворянин, це звичайний вуличний кіт, з двору.
Якщо вчасно прибирати, вибрати правильний наповнювач до туалету, то запах практично немає. А кіт своєчасно стерилізований не мітить.
Я вот тоже хотел бы знать. А то что-то я такое припоминаю, но уже ж не вспомню...Що саме вставляти?
Це як в тому анекдоті- Скільки раз відмовила хорошому хлопцеві в побаченні, стільки котиків буде в тебе після 40 років жити.І хто ж тебе так образив що ти скільки котів завела?
Мааама родная! А я-то думаю, шо ж у меня кошек нет-тоЦе як в тому анекдоті- Скільки раз відмовила хорошому хлопцеві в побаченні, стільки котиків буде в тебе після 40 років жити.

При слові с@кс ще не плачеш ?)Я вот тоже хотел бы знать. А то что-то я такое припоминаю, но уже ж не вспомню...
С*кс? А шо й то такое? Марка стиральной машинкиПри слові с@кс ще не плачеш ?)
или что?Ще є в тебе як у пісні попитка номер 5.Це як в тому анекдоті- Скільки раз відмовила хорошому хлопцеві в побаченні, стільки котиків буде в тебе після 40 років жити.
Різновид йогиС*кс? А шо й то такое? Марка стиральной машинкиили что?
Ой точно не... О! Вспомнил! Это ж какой-то банк. Недавно здесь его из трупарни вытащили. Но как по мне — с*кс + трупарня = та ну его на *игРізновид йоги![]()
![]()

Чекав сумлінно на транскрипцію від автораДворянин, це звичайний вуличний кіт, з двору.