Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоні, у мене є знайома, 155 см росту. Така Барбі, очі голубі, губки бантиком, янголятко. Чоловік під два метри ростом, так вона його б'є, він втікає з хати, боїться її прибити. А куди він дінеться? В них дітей багато...Ксенія ,я хоч і великий і незграбний ,але розпускати рути до жінки то низько ,уяви розмах моїх лап ))) навіть мужик не встигне зробити крок ,а я дістану локтем ,а що буде на повну руку )))))
СлабакТоні, у мене є знайома, 155 см росту. Така Барбі, очі голубі, губки бантиком, янголятко. Чоловік під два метри ростом, так вона його б'є, він втікає з хати, боїться її прибити. А куди він дінеться? В них дітей багато...
Можливо і ні, просто відповідальний.Слабак![]()
Ти ж попереджуй,що перед тим,як читать це,потрібно в картинках все перечитатиКсенія ,я хоч і великий і незграбний ,але розпускати рути до жінки то низько ,уяви розмах моїх лап ))) навіть мужик не встигне зробити крок ,а я дістану локтем ,а що буде на повну руку )))))
Я так теж казав до одного моменту ))))наївсяМожливо і ні, просто відповідальний.
Виділи очі що брали, тепер їжте.

Значить тепер ти бігаєш добре.Я так теж казав до одного моменту ))))наївся![]()
Ні ,не бігаю )))Значить тепер ти бігаєш добре.
Взагалі то для карток є інша тема ,вона так і називається картинки ,а тут для флуду ,але все перемішалось ,коні ,люди
Менше читай дурню всяку )))От такое бывает при прочтении електронки от МФО![]()
Дык Как картинку вставить понял, а подписать — увы и ахВзагалі то для карток є інша тема ,вона так і називається картинки ,а тут для флуду ,але все перемішалось ,коні ,люди![]()

Не могу. Так веселее становится)Менше читай дурню всяку )))