Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20241103_055916.webp

Ксенія ,я хоч і великий і незграбний ,але розпускати рути до жінки то низько ,уяви розмах моїх лап ))) навіть мужик не встигне зробити крок ,а я дістану локтем ,а що буде на повну руку )))))

Ксенія ,я хоч і великий і незграбний ,але розпускати рути до жінки то низько ,уяви розмах моїх лап ))) навіть мужик не встигне зробити крок ,а я дістану локтем ,а що буде на повну руку )))))
Тоні, у мене є знайома, 155 см росту. Така Барбі, очі голубі, губки бантиком, янголятко. Чоловік під два метри ростом, так вона його б'є, він втікає з хати, боїться її прибити. А куди він дінеться? В них дітей багато...

Тоні, у мене є знайома, 155 см росту. Така Барбі, очі голубі, губки бантиком, янголятко. Чоловік під два метри ростом, так вона його б'є, він втікає з хати, боїться її прибити. А куди він дінеться? В них дітей багато...
Слабак 😉

Ти ж попереджуй,що перед тим,як читать це,потрібно в картинках все перечитати😂😂

Взагалі то для карток є інша тема ,вона так і називається картинки ,а тут для флуду ,але все перемішалось ,коні ,люди 🤣
Дык Как картинку вставить понял, а подписать — увы и ах :dntknw:
Менше читай дурню всяку )))
Не могу. Так веселее становится)

Назад
Угорі