Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Або не варитиЩе борщ навчити варити і практично шо жива буде
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Або не варитиЩе борщ навчити варити і практично шо жива буде
Навіть не знаю, чи варто тепер комусь радити купувати резинову жінку. Раніше це був безвідмовний варіант.Або не варити
Можна і резинову,але ж не таку наворочену .Навіть не знаю, чи варто тепер комусь радити купувати резинову жінку. Раніше це був безвідмовний варіант.
Так треба щоб борщ варила. Там мусить бути якась програмка.Можна і резинову,але ж не таку наворочену .
Аби не дерев'януНавіть не знаю, чи варто тепер комусь радити купувати резинову жінку. Раніше це був безвідмовний варіант.
Треба резинову разом з мультиваркою продавать))Так треба щоб борщ варила. Там мусить бути якась програмка.
А то буде сидіти якась феміністка і всім резиновим лялькам вправляти програму - відмовляй, відмовляй... Голова болить.
Як той лелека на фабриці резинових виробів, що диравить презервативи голкою - нехай будуть діти, нехай будуть діти.
Не лякай хлопців.Треба резинову разом з мультиваркою продавать))
Ну і про борщ....![]()
Злякати можна тільки одного і той десь линдяєНе лякай хлопців.
Нехай думають що тут тільки жінки- ангелики на форумі.
Правду можна говорити тільки заміжнім жіночкам.
В бібліотеціЗлякати можна тільки одного і той десь линдяє
Тепер і не знаю куди посилати. Чи то працювати,чи то вчитисьВ бібліотеці
Тепер у когось є зразок ДНК і можна створити свого сера АлексаНа інтернет-аукціоні eBay шматочок жувальної гумки, яку жував колишній головний тренер футбольного клубу «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон, продали за рекордно велику суму — 455 000 євро![]()
Ооооо.... Валіко![]()
[POSTS=5000]Я про фільм.
Є ресторан і вино з такою назвою*** Прихований текст: не можна цитувати. ***