Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Догулялася ,не стидно ,Така Доросла ,а з відділку забирати :ahaha:
Ох, в студенческие годы занесло нас на тур-поезде зимой в Одессу, пошли мы смотрть Привоз,дело было в понедельник, замерзли страшно, ну я ,как самая, типа на вид представительная, обратилась к милиционеру- "Где у вас можно посидеть?"(имелось ввиду кафешка , чтобы согреться), но Одесса, есть Одесса, и нам показали - камеру, обезьянник, кабинет, потом еще с поезда девчата писали письмо - с адресом :"Привоз, милиционеру Вове", есть что вспомнить

Ох, в студенческие годы занесло нас на тур-поезде зимой в Одессу, пошли мы смотрть Привоз,дело было в понедельник, замерзли страшно, ну я ,как самая, типа на вид представительная, обратилась к милиционеру- "Где у вас можно посидеть?"(имелось ввиду кафешка , чтобы согреться), но Одесса, есть Одесса, и нам показали - камеру, обезьянник, кабинет, потом еще с поезда девчата писали письмо - с адресом :"Привоз, милиционеру Вове", есть что вспомнить
Пошуткували ,ага ,зате є що вспомнить)))

Вона:
– Була в туалеті. У мене дві поділки…
Він:
– У мене в туалеті також поганий сигнал!

Нагадала про випадок з моєї молодості. В Кропивницькому в кінці центральної пішохідної вулиці є відділення поліції,на той час ще міліції. Мій дружбан не втримався і пішов в темний куток відлити,а то виявилась будка чергового на воротах ментовки... Полосок на спині і дупі було значно більше ніж дві,ще й пляшку,сховану в рукаві куртки,розбили

Нагадала про випадок з моєї молодості. В Кропивницькому в кінці центральної пішохідної вулиці є відділення поліції,на той час ще міліції. Мій дружбан не втримався і пішов в темний куток відлити,а то виявилась будка чергового на воротах ментовки... Полосок на спині і дупі було значно більше ніж дві,ще й пляшку,сховану в рукаві куртки,розбили
Ну да ,тверезі ж були :ahaha:

Та да ,скільки можна розповісти історій які творились по синій ,ой :mosking:
Ми і по тверезій чудили. Той самий дружбан,на тій самій вулиці побачив гарну дівку в короткій спідниці,впав на коліна,склав молитовно руки і видав - дай за ногу потриматись... Весілля відгуляли через 4 місяці. Розлучились вони через півтора роки,бо вона професійно займалась кікбоксингом і мала таке собі почуття гумору, а дружбан майже жив у відділенні члх

Ага ,самий що не є тошнотік
893ed07b251f872d04a5e3c82b7bfe64.webp

Назад
Угорі