Paraskoviya
Читач
- Дописи
- 10723
- Реакції
- 26872
- Бали
- 7065
Paraskoviya не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На бражці настоювали?пійло з мухоморів
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На бражці настоювали?пійло з мухоморів
Не знаю ,треба підняти тирнет ,але я того не хочу вживатиНа бражці настоювали?

Я нікого не примушую вживати свої настоянки на бражціНе знаю ,треба підняти тирнет ,але я того не хочу вживати![]()
Настоянка заспокоює ? Головне щоб не такий чай як у пчола )))Я нікого не примушую вживати свої настоянки на бражці,самй аби вистачило...рецепт потрібен
![]()
Заспокоює валер'янка,а настоянка налаштовує на позитивний ладНастоянка заспокоює ? Головне щоб не такий чай як у пчола )))
А ,як в плані приєднатись до смакування настоянкоюЗаспокоює валер'янка,а настоянка налаштовує на позитивний лад
Все залежить від пропорцій.
В цьому році буде мікс солодкої і гіркої
Після жовтня як буде готова,будете спостерігати за мною,яка буде моя поведінка...

А ,як в плані приєднатись до смакування настоянкою![]()
З мухоморів? Такої у мене нема,рецепт шукаюА ,як в плані приєднатись до смакування настоянкою![]()
Кастанеду почитайЗ мухоморів? Такої у мене нема,рецепт шукаю![]()
То все MilaS почала картинкою....Ви вже до мухоморів добрались. Що жара з людьми робить.
Так,шукаєм рецепт . Хто має викладайте в відповідну тему,приготування беру не себеА ви всі вирішили попробувати.
Я не думаю, що тобі підійде. Там лікування в краплях. Причому, перший день одна крапля, другий дві краплі....Так,шукаєм рецепт . Хто має викладайте в відповідну тему,приготування беру не себе
Моя настоянка теж лікувальна,якщо на 1 літр горілки настоювать,теж по краплях п'ють. Але я удосконалила рецепт і роблю на бражціЯ не думаю, що тобі підійде. Там лікування в краплях. Причому, перший день одна крапля, другий дві краплі....
Навігатор краще знаєСитуація з життя, хочешь врятуватися від спеки на базі відпочинку. Забиваєш в навігацію дорогу. Очікування: спокійно добираєшся, купаєшся у водичці. Реальність: навігатор приводить тебе до психоневрологічного диспансеру , машина глохне
Я ж тобі казав вище. Карлос Кастанеда, "Так говорив Дон Хуан". Філософія на грибахТак,шукаєм рецепт . Хто має викладайте в відповідну тему,приготування беру не себе
ДякуюНавігатор краще знає
Я ж тобі казав вище. Карлсон Кастанеда, "Так говорив Дон Хуан". Філософія на грибах
Може бутиНавігатор краще знає
Я ж тобі казав вище. Карлос Кастанеда, "Так говорив Дон Хуан". Філософія на грибах