Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Там зілий звіринець. Ворона є,але голову не видно. Тількі не питайте,що я курила😂😂
Це ж собака?
Screenshot_20240703-212804.png
Ага ,замаскували під чорну качку ,а у дівки із за плеча теж щось виглядає ,на перший погляд чайка )))

Взагалі не доброго ранку..с ....ка....Про мене через два роки згадав виконавець...Щось вже з банком мутить....Кому написати з юристів для консультацій?
Сукиииии

Останнє редагування:
Взагалі не доброго ранку..с ....ка....Про мене через два роки згадав виконавець...Щось вже з банком мутить....Кому написати з юристів для консультацій?
Сукиииии
Привіт
А ти щось отримуєш на карту українського банку?
Вибирай з юристів форуму.

Треба було на дитину картку відкрити.
Де??? У нас що банк є?
Той пі...р вчора поновив провадження, сьогодні списав, треба ж було такий збіг...вчора пізно увечері отримала переказ і не встигла обналічіть..Ган.дон...бл...

Де??? У нас що банк є?
Той пі...р вчора поновив провадження, сьогодні списав, треба ж було такий збіг...вчора пізно увечері отримала переказ і не встигла обналічіть..Ган.дон...бл...
Таня ти сама винна.
Ти вже давно на форумі і як "Отче наш" мала б знати що :
- при траблах з мфчмо і тим більше при вже діючих провадженнях з якими ти сама хєр забила не рішала, гроші на карті не варто тримати.
- заява на користування 2МЗП абсолютно безкоштовна і інтуїтивно зрозуміла.
- основне : нєуй бути такою безпечною і поуїстичною.
Не ображайся, але це факт. Не писав би якби мені було це все поую. Просто розумію твою злість зараз, але наголошую - винна тільки ти САМА.

Таня ти сама винна.
- при траблах з мфчмо і тим більше при вже діючих провадженнях з якими ти сама хєр забила не рішала, гроші на карті не варто тримати.
Не ображайся, але це факт. Не писав би якби мені було це все поую. Просто розумію твою злість зараз, але наголошую - винна тільки ти САМА.
А фулі? В лаптестані ж кредитів нема!

Таня ти сама винна.
Ти добре прочитав те, що я написала? Мені майже о 8 вечора надійшов переказ , де я маю вночі ті кошти зняти? На ранок їх вже не було.

Ти добре прочитав те, що я написала? Мені майже о 8 вечора надійшов переказ , де я маю вночі ті кошти зняти? На ранок їх вже не було.
Ти суть поняла?
Хто користується картками, коли можуть гроші зняти?
Треба було давно кожаному іншу карту дати, де б гроші не забрали.

Все, забий...нехай подавиться..Вже нічого не вдієш, чого головою от стіну битися тепер, мені і так є про що нервувати. Кошти я не поверну, а серцевий напад зароблю.
Не хочу про це більше говорити
Ти суть поняла?
Хто користується картками, коли можуть гроші зняти?
Треба було давно кожаному іншу карту дати, де б гроші не забрали.
Я її намалюю? Мені жоден банк не відкриє картки з протермінований паспортом, мало того, ще й обмежили деякі банки, бо нема актуальної інформації. Ти думаєш я зовсім дурна?
Виговорилась і на тому дякую

Останнє редагування:
Це ти добре перечитай що я написав.
Твої дії мали бути заздалегідь зроблені, якщо ти мала вже вп з яким ніхуа не рішала і збиралась отримувати гроші на картку.
І правильно тобі DIVULYA написала - не можеш ніуа рішити з ВП, дай картку сусіда, донньки, мами чи хз кого. Думаю що когось такого маєш.

Це ти добре перечитай що я написав.
Твої дії мали бути заздалегідь зроблені, якщо ти мала вже вп з яким ніхуа не рішала і збиралась отримувати гроші на картку.
І правильно тобі DIVULYA написала - не можеш ніуа рішити з ВП, дай картку сусіда, донньки, мами чи хз кого. Думаю що когось такого маєш.
В мене вже всі карти в блоці,то користуюсь малого картою або мами :rolleyes: 😂

Назад
Угорі