Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти про що?Щось не зрозуміло ,що за самоврядування ,мать анархія
Судячи по відчуттям скоріше дідовим самогономДоброго ранку![]()
![]()
У нас вжеДоброго ранку![]()
![]()
Про нових користувачів ,які рекламують хтозна щоТи про що?
Ти щось маєш проти самогону?Про нових користувачів ,які рекламують хтозна що

Ні ,я не маю нічого проти самогону ,я проти калів які приходять на форум і верзуть нісенітницюТи щось маєш проти самогону?![]()
Він доречі таку собі агітацію проводить, що неважко не помітити істинні його мотиви, дивний чувакНі ,я не маю нічого проти самогону ,я проти калів які приходять на форум і верзуть нісенітницю
О ,вітаю в куточкуВін доречі таку собі агітацію проводить, що неважко не помітити істинні його мотиви, дивний чувак

ДякуюО ,вітаю в куточку![]()
Розповідайте як дійшли до такого життя
Я знову щось пропустив?Ні ,я не маю нічого проти самогону ,я проти калів які приходять на форум і верзуть нісенітницю
Знов був в Кременчуці?Я знову щось пропустив?
Знов був в Кременчуці?![]()

Його вже попередилиЯ знову щось пропустив?
В скрутний момент прийняла не вірне рішення зв'язавшись з цими шарагами. Можливо і під дією гормогальних змін організму мозок поплавило, що більше не було до кого звернутися. Загроза життю моєму, на той момент майбутньому сину от і влізла. Людина наче освітчена, але фінансова грамотність прямо на двієчку. Але завдяки форуму вже потрохи починаю розбиратися з цією ситуацією. Ємоції поганий порадник вже пересвідчилася в цьому на все життяРозповідайте як дійшли до такого життя