- Дописи
- 23189
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46795
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене донька Аліса
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В мене донька Аліса
Ще б ,трішки пізніше написала ))))В мене донька Аліса![]()
Я на роботі, немає часу читати)Ще б ,трішки пізніше написала ))))
Та не маю ні чого проти ,просто мабуть всі сплять за виключенням ))))Я на роботі, немає часу читати)
ну тут, как то не стыковочка группа "Алиса" создана в 1983г, а фильм "Гостья из будущего" - 1984г
Качка![]()
Анатидаефобія (Anatidaephobia — походить від грецького слова «anatidae», що означає «качка, гусак або лебідь» і «phobos», що означає «страх») – страх перед тим, що десь у світі існує качка, яка стежить за вами.
Всевидячі очі качок слідкують за нами щодня, і рано чи пізно вони дістануть кожного!
Ты же в роде в отпуске))
Я индюков боюсь и петухов, и коров и коз))![]()
Анатидаефобія (Anatidaephobia — походить від грецького слова «anatidae», що означає «качка, гусак або лебідь» і «phobos», що означає «страх») – страх перед тим, що десь у світі існує качка, яка стежить за вами.
Всевидячі очі качок слідкують за нами щодня, і рано чи пізно вони дістануть кожного!
А гуска в пиві теж дурне?Качкамиле створіння ,а гуси дурнуваті ))))
[POSTS=10000]Італієць в пиві - ото справді дурнеА гуска в пиві теж дурне?

[/POSTS]Там з точністю до навпаки*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я про живу істоту ,а жерти - можна приготувати так що і пальці оближешА гуска в пиві теж дурне?
А що то за скритий текст*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Добре - корів ,великі рогаті ,а рештаЯ индюков боюсь и петухов, и коров и коз))
Ти з нею в шахи грати зібрався?Я про живу істоту
У них есть клювы, у козы тоже есть рога. Короче боюсь я их, злые они))Добре - корів ,великі рогаті ,а решта
Качка трішки хитріша за гуску ,ні в шахи я програю ,бо навіть правил гри не знаю ))))Ти з нею в шахи грати зібрався?