Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Screenshot_20240423-212002.webp

Єдиний раз пив "козацьке пиво " ну таке 🤣
В мене дід небіжчик, пив замість квасу... баба баче шо дід отетерівівший ходить, а не розуміє звідки... вона в діжку, а там браги на дні :lol::lol:

В мене дід небіжчик, пив замість квасу... баба баче шо дід отетерівівший ходить, а не розуміє звідки... вона в діжку, а там браги на дні :lol::lol:
Ми по юності ,на хаті ,не було чим полічитись ,а один дав рацуху- в мене є брага ,всі фу ,а один - так неси ,та тричі бігав з баночкою :ahaha:

Ми по юності ,на хаті ,не було чим полічитись ,а один дав рацуху- в мене є брага ,всі фу ,а один - так неси ,та тричі бігав з баночкою :ahaha:
Колись самогон на карбіді був... треш бл.

А отримав пі..дюліну,мабуть хазяїн бражки . Батько чи дідусь🤣. За недостачу

Колись самогон на карбіді був... треш бл.
Якось минуло те щастя ,чи то брали на перевірених точках ,чи то такі везучі )))
А отримав пі..дюліну,мабуть хазяїн бражки . Батько чи дідусь🤣. За недостачу
Якось після лікування ніхто і не запитував ,а він мовчав ,та там можна було на вітчима все повісити 🤣
Якось після лікування ніхто і не запитував ,а він мовчав ,та там можна було на вітчима все повісити 🤣
Ой,мля добавлю ,ховав дружбан самогон від батька на блок хаті ))) на блок хаті самогон ховав
:ahaha:

В старі часи занесло було мене в гості в орловську губєрнію. В перший день ми вибрали кілька пляшок горілки,привезених мною з України,а на другий день прінімающая старана виставила на стіл відро браги... На питання чому не перегнати,відповіли
-а зачєм? Самогона літр,а брагі вєдро!

В старі часи занесло було мене в гості в орловську губєрнію. В перший день ми вибрали кілька пляшок горілки,привезених мною з України,а на другий день прінімающая старана виставила на стіл відро браги... На питання чому не перегнати,відповіли
-а зачєм? Самогона літр,а брагі вєдро!
Сподіваюсь на закуску не "щі" були

Какая у меня жизнь скучная, ну хоть послушаю, как у других было. Давайте, рассказывайте, я готова слушать :попкорн:

Назад
Угорі