Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Єдиний раз пив "козацьке пиво " ну такеАга, брага називається
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Єдиний раз пив "козацьке пиво " ну такеАга, брага називається
В мене дід небіжчик, пив замість квасу... баба баче шо дід отетерівівший ходить, а не розуміє звідки... вона в діжку, а там браги на дніЄдиний раз пив "козацьке пиво " ну таке![]()

Ми по юності ,на хаті ,не було чим полічитись ,а один дав рацуху- в мене є брага ,всі фу ,а один - так неси ,та тричі бігав з баночкоюВ мене дід небіжчик, пив замість квасу... баба баче шо дід отетерівівший ходить, а не розуміє звідки... вона в діжку, а там браги на дні![]()

Колись самогон на карбіді був... треш бл.Ми по юності ,на хаті ,не було чим полічитись ,а один дав рацуху- в мене є брага ,всі фу ,а один - так неси ,та тричі бігав з баночкою![]()
А отримав пі..дюліну,мабуть хазяїн бражки . Батько чи дідусьМи по юності ,на хаті ,не було чим полічитись ,а один дав рацуху- в мене є брага ,всі фу ,а один - так неси ,та тричі бігав з баночкою![]()
Якось минуло те щастя ,чи то брали на перевірених точках ,чи то такі везучі )))Колись самогон на карбіді був... треш бл.
Якось після лікування ніхто і не запитував ,а він мовчав ,та там можна було на вітчима все повіситиА отримав пі..дюліну,мабуть хазяїн бражки . Батько чи дідусь. За недостачу
Ой,мля добавлю ,ховав дружбан самогон від батька на блок хаті ))) на блок хаті самогон ховавЯкось після лікування ніхто і не запитував ,а він мовчав ,та там можна було на вітчима все повісити![]()

Сподіваюсь на закуску не "щі" булиВ старі часи занесло було мене в гості в орловську губєрнію. В перший день ми вибрали кілька пляшок горілки,привезених мною з України,а на другий день прінімающая старана виставила на стіл відро браги... На питання чому не перегнати,відповіли
-а зачєм? Самогона літр,а брагі вєдро!
Ні,щі ж варити треба. Кисла капуста і огірки пліснявіСподіваюсь на закуску не "щі" були
Бл... оце тебе життя покидало)Ні,щі ж варити треба. Кисла капуста і огірки плісняві
Молодо-зєлєно. Про рибалку в арику в Узбекистані розповідати не будуБл... оце тебе життя покидало)
Реально ,та хоч би шмат сала ,та печеної картоплі )))Бл... оце тебе життя покидало)
Чому ? ЦікавоМолодо-зєлєно. Про рибалку в арику в Узбекистані розповідати не буду
Там ти равликів навчився їсти?Молодо-зєлєно. Про рибалку в арику в Узбекистані розповідати не буду
Молодо-зєлєно. Про рибалку в арику в Узбекистані розповідати не буду