Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10170
- Реакції
- 18513
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну это я смогу))Почни з віджимань від підлоги. Руки укріпи.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну это я смогу))Почни з віджимань від підлоги. Руки укріпи.
Цю секцію веде вчителька укр мови в школі. Її хоббі туризм,походи в гори. З дітьми часто в походи ходить . Вчить орієнтації на місцевості. Прикольно. Хочу туди свого Льоху здать. Але там з 10 роківУ нас такого нету. У нас только тренажерок куча и всякие бойцовские клубы, а ещё фитнес, танцы
Прикольно ещё и учительница ведет)) Классно, что у вас есть такое))Цю секцію веде вчителька укр мови в школі. Її хоббі туризм,походи в гори. З дітьми часто в походи ходить . Вчить орієнтації на місцевості. Прикольно. Хочу туди свого Льоху здать. Але там з 10 років
Якщо тобі важко спочатку, то можеш з колін почати віджиматись. Можна руки ставити спочатку на рівні грудей, а потім все дальше від тіла.Ну это я смогу))
Руки у меня слабее, чем ноги. Могу в день 19 тыс шагов пройти, приседать, выпады делатьЯкщо тобі важко спочатку, то можеш з колін почати віджиматись. Можна руки ставити спочатку на рівні грудей, а потім все дальше від тіла.
Короче, нет спортсменов среди нас)). Нравятся мне видео, где по стенке лазят.
В як закрить очі,то ще й на вертольоті можна політать))Если я напьюсь, то буду лежать возле стенки))
Не напоминай, были вертолеты, пару раз))В як закрить очі,то ще й на вертольоті можна політать))
Були і у менеНе напоминай, были вертолеты, пара раз))
А нахуа лікарям зарплатаВимагають збільшити зарплату.
А паталогам?А нахуа лікарям зарплата![]()
Паталоги не лікують подорожником який безкоштовнийА паталогам?
Дивно було биПаталоги не лікують подорожником який безкоштовний
Паталоги взагалі не лікують
Якщо не лікують, значить зарплати тим більше не потрібно.Паталоги не лікують подорожником який безкоштовний
Паталоги взагалі не лікують