Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Доброго дня.
IMG_20240410_235913.webp

Це святе.
Ми на одному об'єкті взялись до "роботи" з понеділка :lol::lol::lol:... в середу газдиня приїхала, а там інструмент, стремянки по всій квартирі... і всьооо :lol::mosking::facepalm:... крч відмітили початок з понеділка, то ледве в середу з пістюліною від газдині почали роботу))

Бл... кімната практично як моя дитяча в минулому, лиш стіл від вікна прибрати :rolleyes::sarcastic::sarcastic:
А полістирольна потолочна плитка мені подобалась. Довго була у нас дома. Якщо не рівні потолки,то чудово зглажувала нерівності. Я її ще й фарбувала водоемульсіонкою

Це святе.
Ми на одному об'єкті взялись до "роботи" з понеділка :lol::lol::lol:... в середу газдиня приїхала, а там інструмент, стремянки по всій квартирі... і всьооо :lol::mosking::facepalm:... крч відмітили початок з понеділка, то ледве в середу з пістюліною від газдині почали роботу))
Добрі працівники 🤣

А полістирольна потолочна плитка мені подобалась. Довго була у нас дома. Якщо не рівні потолки,то чудово зглажувала нерівності. Я її ще й фарбувала водоемульсіонкою
В батьків вона досі стоїть :mosking::mosking:... це вже більше 30ти років :lol:
Добрі працівники 🤣
Ти диви яке вумне

uchen-majstre-tsyrkuljarky.webp

Це святе.
Хто така газдиня???))))
От это по-нашему!))))

Назад
Угорі