Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Бл... кімната практично як моя дитяча в минулому, лиш стіл від вікна прибрати

Коври були на стінах,теж пам'ятаю...Бл... кімната практично як моя дитяча в минулому, лиш стіл від вікна прибрати![]()
Це святе.

... в середу газдиня приїхала, а там інструмент, стремянки по всій квартирі... і всьооо 

... крч відмітили початок з понеділка, то ледве в середу з пістюліною від газдині почали роботу))А полістирольна потолочна плитка мені подобалась. Довго була у нас дома. Якщо не рівні потолки,то чудово зглажувала нерівності. Я її ще й фарбувала водоемульсіонкоюБл... кімната практично як моя дитяча в минулому, лиш стіл від вікна прибрати![]()
Добрі працівникиЦе святе.
Ми на одному об'єкті взялись до "роботи" з понеділка... в середу газдиня приїхала, а там інструмент, стремянки по всій квартирі... і всьооо
... крч відмітили початок з понеділка, то ледве в середу з пістюліною від газдині почали роботу))
В батьків вона досі стоїтьА полістирольна потолочна плитка мені подобалась. Довго була у нас дома. Якщо не рівні потолки,то чудово зглажувала нерівності. Я її ще й фарбувала водоемульсіонкою

... це вже більше 30ти років 
Ти диви яке вумнеДобрі працівники![]()
Хто така газдиня???))))Це святе.
Ми на одному об'єкті взялись до "роботи" з понеділка... в середу газдиня приїхала, а там інструмент, стремянки по всій квартирі... і всьооо
... крч відмітили початок з понеділка, то ледве в середу з пістюліною від газдині почали роботу))
От это по-нашему!))))