Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тим,що не каблук?Він себе левом вважає.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тим,що не каблук?Він себе левом вважає.
Лев веган?Якось так.
![]()
Наслідки важкої багаторічної праці в пестплатній медицині. Привиджається всяка дурня.Лев веган?
Ми ніби про коте говорилиПро якого саме хижака мова?
Котлети мають бути з мнєса,на крайняк з риби. Все інше - збочення!Котлет з баклажанів хочу.
Сказав любитель равликів.Котлети мають бути з мнєса,на крайняк з риби. Все інше - збочення!
Він котлети з равликів не робить..Сказав любитель равликів.
Щоб з равликів зробити котлети, майже всіх равликів на фермі прийдеться пустити на фарш.Він котлети з равликів не робить..![]()
Ахатинок можно взять они крупные))Щоб з равликів зробити котлети, майже всіх равликів на фермі прийдеться пустити на фарш.
Я маски з равликами люблю..А у мене ось такий крем з екстрактом равлика . Мені подобається...![]()
Ну я не знаю,там же не тількі равлик,ще алантоїн та олія каріте.... Чи захоче...Хочеш Гато, запропонувати на хліб на мастити ?
За то омолодить стравохід, шлунок, кишківник. Навіть зморшка на задниці розгладиться.Ну я не знаю,там же не тількі равлик,ще алантоїн та олія каріте.... Чи захоче...
Доброй ночи всем!За то омолодить стравохід, шлунок, кишківник. Навіть зморшка на задниці розгладиться.

Ти теж хочеш помазанку з равликів?
Нет)))) пусть Гато всё достанется))Ти теж хочеш помазанку з равликів?