Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так,мені не жалько. До речі,професійні засоби Shelly по догляду за шкірою рук та ніг ,варті уваги. Український виробник))Ти добра і щедра.
Praskoviia, ти готова віддати Гато помазанку?
Не, ну ты просто объясни, что в тех улитках такого? Я их никогда не пробовала и даже не смогу попробовать, потому что гыдкоОт і довіряй нашій медицині.
Добра ти
Вибирай, або мені сковорідка, або лікуємо тебе до повного омолодження!!!Таки дійсно сковорідка тобі не потрібна. З такою то турботою
Курку ж тобі їсти не гидко? Чи свиню? Сама знаєш в яких умовах ростуть і що їдятьНе, ну ты просто объясни, что в тех улитках такого? Я их никогда не пробовала и даже не смогу попробовать, потому что гыдко
Є ще третій варіантВибирай, або мені сковорідка, або лікуємо тебе до повного омолодження!!!
Третього немає.Є ще третій варіант
Три знака оклику не дають права виборуВибирай, або мені сковорідка, або лікуємо тебе до повного омолодження!!!
Завжди єТретього немає.
Тю, курица и свинья привычны для моего организма. А улитки - нет. Ну вот , что они напоминают по вкусу?Курку ж тобі їсти не гидко? Чи свиню? Сама знаєш в яких умовах ростуть і що їдять
Є ще третій варіант
Равликів.))) Без формений комочок,віддалено нагадує рибуТю, курица и свинья привычны для моего организма. А улитки - нет. Ну вот , что они напоминают по вкусу?
Надіюсь ти знаєш що таке ККУ?Завжди є
Ещё и рыбуРавликів.))) Без формений комочок,віддалено нагадує рибу
Знаю,вмію,практикуюНадіюсь ти знаєш що таке ККУ?
ТюЕщё и рыбу![]()
Тому помазанка і вічна молодість чекають на тебе.Знаю,вмію,практикую
Тю
ТюЗнаю,вмію,практикую
Тю

Якщо равлик зі шпинатом,часником і під біле сухе... Бімба!
Мне , пожалуйста, только белое сухое)))Якщо равлик зі шпинатом,часником і під біле сухе... Бімба!
Ст.140Тому помазанка і вічна молодість чекають на тебе.
Ніт. Тіко в комплектіМне , пожалуйста, только белое сухое)))
Нет. Я хочу без улиток .Ст.140
Ніт. Тіко в комплекті