Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Любопитній Оксані...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Любопитній Оксані...
Ааа, ну да. У меня все дни слились в один, поэтому, шо свято, шо не свято)))Так неділя, свята, всі відпочивають.
Ага,16 годин і я нарешті на місціАаа, ну да. У меня все дни слились в один, поэтому, шо свято, шо не свято)))
Шушаніка ты уже добралась?
Убежала)))Воспитатель, де ава?
Ой, как представлю, мне уже плохо. А малому только 1.3Завтра школа починається,повторюєм приклади по математиці,читаєм.![]()
Издевательство. Проверяли, не везёшь ли в сумках мужика?))Ага,16 годин і я нарешті на місці![]()
З цього місця докладнішевосспитатели с поделками
Я такой фигнёй не страдаю, это во-первых, а во-вторых, если ты помнишь, моя работа вообще не связана с дет.садомЗ цього місця докладніше
Я вообще, не понимаю, какая может, быть учёба в наших реалиях...но то, что она есть, уже хорошо.Воспитатель, вже другий клас. Швидко пролетів час,а в такому віці,як твій синок,у мене теж всі дні однакові були. Зараз ,правда,теж однакові,тількі по іншому. Школа,уроки,англійська... Перший клас,то жесть взагалі...30 хвилин урок,30 дітей в класі,повітряні. Онлайн уроки. Багато займались самостійно .
Мужиків взагалі не перевіряли,глянули документи і все.Довідки не вимагали.Убежала)))
Ой, как представлю, мне уже плохо. А малому только 1.3
А ещё садик, невменяемые мамаши и воспитатели с поделками
Издевательство. Проверяли, не везёшь ли в сумках мужика?))
Тю, так , а на фига раздувать весь скандал, что разворачивают на границе без довидки из тцк?Мужиків взагалі не перевіряли,глянули документи і все.Довідки не вимагали.
Який Воспитатель, такі і продєлкі

От і я про це
Не нарывайсяОт і я про це

Не нарывайся![]()

Тройнічок,кажеш?
Тройнічок,кажеш?