Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Кто б сомневался?)))
Це не Марафон, там їдять, навіть тістечка печуть.
Це з 16.00 не їдять до 8.00.
П'ють тільки теплу воду.
Ой, не заморачивайся. У них там своя история. Он худеет, она полнеет. Но главное, что оба счастливы)))

Моя ж ти квіточка 😍
А с чем они?

У меня тётка уже 3 год вегетарианка. Но из тех, кто молочку ест. Рыба, мясо, яйца - нет
Она первый год вообще тупо дома сидела. В смысле, по гостям не ходила и к себе не звала(хотя раньше очень хлебосольная такая была)
Так вот, у неё любимое блюдо- жареная картошка с грибами. Она его по 100 раз готовит. У нее за это время квартира этой картошкой и грибами пропахла)))
М'ясо з картоплею і салом,перемелене на крупній м'ясорубці..

В мене манти)
IMG_20240105_165030.jpg
Мантів не хочу ))))))))
Шоб не расслаблялся))

Если под сыр положить кусок колбасы , то почти пицца)))
А если в микроволновку или духовку, точно пицца
Спалиться

І трішки майонезом батон змастити... Не пересушується..
А на майонез помідор пару кружальців,потім ковбаску,сир,... А вони якусь дієту. Харчуватись по дієті то цілий день щось готуй,то салати з салату,то на пару щось вари,курку жуй...

А на майонез помідор пару кружальців,потім ковбаску,сир,... А вони якусь дієту. Харчуватись по дієті то цілий день щось готуй,то салати з салату,то на пару щось вари,курку жуй...
Баришня ? Ви що мекнули ?🙃😉
До вас в гості можна ?

Це у тебе дивні поняття про дієту. Тут я бачу, що їсть яблука і п'є теплу воду і все!
Що там ще в дієту входить, я не знаю.

Це у тебе дивні поняття про дієту. Тут я бачу, що їсть яблука і п'є теплу воду і все!
Що там ще в дієту входить, я не знаю.
Так,дивні, бо я не знаю яка та дієта. Сусідка колись була на ПП,то цілий день щось готувала, правда схудла,зате як перестала ПП харчуватись,то вдвічі більше набрала вагу.

Так,дивні, бо я не знаю яка та дієта. Сусідка колись була на ПП,то цілий день щось готувала, правда схудла,зате як перестала ПП хачуватись,то вдвічі більше набрала вагу.
Організм не обманеш.
Або все життя три зернятка райського яблучка, або нормальне харчування.

Чомусь ,форум однобічний ,мовчу ...,чи хочу я в бан ,тема за навчання дітей ,я б висказався -але пізно ,забанили

Чомусь ,форум однобічний ,мовчу ...,чи хочу я в бан ,тема за навчання дітей ,я б висказався -але пізно ,забанили
Форум аполітичний. Не треба лізти в політику, то тепер нехороша тема. Я навіть ніяких новин не дивлюсь по телевізору.

Назад
Угорі